Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu kostas Turk arkadaslarim var. Haberler yalan diye paylasim yspmadimi hala kostas diyorsunuz?

Ligimizin kalite eksikligi ortada,gol atmayi bilen,golu koklayan mitrouglu inanilmaz faydali olacaktir

Klüpten git diyebilirsin bi adama ama takımda kalırsa verim alamayınca sövüyoruz sonra . Aynısı sezon başındada oldu git git git dedik takımda kaldı yedek kaldı oynadı hiç sorun etmedi adam onu demek istiyorum tarık çamdal gibi olmadı mesela . Belkide eşiyle sezon başı arabistan muhabbeti yüxünden bozuldu arası adam gidiyordu sonuçta evrak yetiştiremediler . Bu adama neden instagramdan baskı yapalım küfr edelim falan hoca zaten gereğini demiştir istemiyorum diye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaten onu yukarda yazdım içerdeki herşeyi fısıldayan hain transfer döneminden sonra kesin bulunmali böyle medyaya yansıyor herşey ve gaza geliyor herkes şimdi bu saatten sonra bu adam kaldimi ne kadar yararı olabilir ne kadar rahat oynayabilir.

Bana olur valla. Sen adamı 3 ayda alamıyorsan onlar 1 günde alıyorsa bu çok net bir mağlubiyettir Alan transferi açısından kuşlara karşı. O transferin olmaması gerekiyor.

Zaten transfer konusunda mağlup olduk bu sezon. Açıkçası şampiyonlar ligine forvetsiz başlamak bana çok koydu, bunu asla unutmayacağım. Alan malan'ın canı cehenneme.

Olur da stoper transferi yapamazsak, Arenadaki ilk maçta Belhanda, Maicon ve Feghouliye ayrı bir destek bekliyorum. Neden bilmiyorum ama bu 3 oyuncunun duygusal oyuncular olduğunu düşünüyorum. Tekrardan sahiplenirsek destek çıkarsak daha iyi işler yapacaklar. Bunlar gerçekten kaliteli oyuncular.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

An itibariyle Kostas Mitroglou'yu taşıyan uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

Diyorlar

Zaten onu yukarda yazdım içerdeki herşeyi fısıldayan hain transfer döneminden sonra kesin bulunmali böyle medyaya yansıyor herşey ve gaza geliyor herkes şimdi bu saatten sonra bu adam kaldimi ne kadar yararı olabilir ne kadar rahat oynayabilir.

Taraftar olarak transfer sezonu bitince kendimizi bu haini bulmaya adayalım bizim taraftar gücü 1 saatte cıkarır ortaya o elemanı :))

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Henuz miktar aciklanmadi 11.8 de aciklanabilir. Albayrak veriyorsa da kolay GS veriyorsa da para aktarimi gayet kolay pekcok yolu var. Ama sonucta sozlesmenin tamami kamuoyu ile de basin ile de paylasilmiyor
Albayrak oderse ve bunu borc olarak gosterirse bu da oldukca kotudur
kapta ne yazıyor

Daha sozlesme detayina dair KAP gelmedi, o gelene kadar konusacagimiz her sey farazi

Ama zaten 13m vermisiz 15m olmasi ya da 11m olmasi benim gozumde asiri sey degistirmez

Oldukca maliyetli transfer, ayni zamanda yurt ici rekor. Diagne icin de cok ciddi baski. Altinda ezilmez umarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt