Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Yahu kostas Turk arkadaslarim var. Haberler yalan diye paylasim yspmadimi hala kostas diyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten onu yukarda yazdım içerdeki herşeyi fısıldayan hain transfer döneminden sonra kesin bulunmali böyle medyaya yansıyor herşey ve gaza geliyor herkes şimdi bu saatten sonra bu adam kaldimi ne kadar yararı olabilir ne kadar rahat oynayabilir.Klüpten git diyebilirsin bi adama ama takımda kalırsa verim alamayınca sövüyoruz sonra . Aynısı sezon başındada oldu git git git dedik takımda kaldı yedek kaldı oynadı hiç sorun etmedi adam onu demek istiyorum tarık çamdal gibi olmadı mesela . Belkide eşiyle sezon başı arabistan muhabbeti yüxünden bozuldu arası adam gidiyordu sonuçta evrak yetiştiremediler . Bu adama neden instagramdan baskı yapalım küfr edelim falan hoca zaten gereğini demiştir istemiyorum diye
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana olur valla. Sen adamı 3 ayda alamıyorsan onlar 1 günde alıyorsa bu çok net bir mağlubiyettir Alan transferi açısından kuşlara karşı. O transferin olmaması gerekiyor.
Yok be ciddi ciddi çok cahiliz çok.Bilerek mi yapıyo bunlar? Fenerin Luis Enrique vol 2![]()

Anladım hocam. Allah kolaylık versin. Eğitim sistemi bu kadar boka saplanmışken sizin de işiniz zor. İyi sabahlar.Benim derdim hicbirzaman kostek değil hep destek olmaktı değil bırakmak düşük not bile vermedik önemli olan sporu her nesile sevdirmek bu arada lisede oldu ama şuan ilkokul.
Zaten onu yukarda yazdım içerdeki herşeyi fısıldayan hain transfer döneminden sonra kesin bulunmali böyle medyaya yansıyor herşey ve gaza geliyor herkes şimdi bu saatten sonra bu adam kaldimi ne kadar yararı olabilir ne kadar rahat oynayabilir.
Yok be ciddi ciddi çok cahiliz çok.![]()
Ben gidiyom kostasi omuzlayacamAn itibariyle Kostas Mitroglou'yu taşıyan uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.
Diyorlar
Döve döve söyletelimTaraftar olarak transfer sezonu bitince kendimizi bu haini bulmaya adayalım bizim taraftar gücü 1 saatte cıkarır ortaya o elemanı)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Irkci kufur ettigine dair yakin turk arkadaslari araciligiyla bilgilendirilmis boyle bisey yok yalan tarzi bir aciklama yapti rtasYahu kostas Turk arkadaslarim var. Haberler yalan diye paylasim yspmadimi hala kostas diyorsunuz?
5 arti 2 milyon garanti gelecek bonusluyindama kaça bitti sizce?ben 6,5 milyon diyorum
Henuz miktar aciklanmadi 11.8 de aciklanabilir. Albayrak veriyorsa da kolay GS veriyorsa da para aktarimi gayet kolay pekcok yolu var. Ama sonucta sozlesmenin tamami kamuoyu ile de basin ile de paylasilmiyor
Albayrak oderse ve bunu borc olarak gosterirse bu da oldukca kotudur
kapta ne yazıyor