Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
Onun yeri ayrı o çocuk yüzlü katil ona laf yok.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun yeri ayrı o çocuk yüzlü katil ona laf yok.

Yanlışın olmasin nuri iki kuluplede anlasmamiz gerekmezmiydi i zaman ve ben benficanin tekrar istedigini gördüm o zaman neden almadılar.
O nasıl oluyor 1 yıl benfica 1 yıl Marsilya da mı oynuyorBildiğim kadarıyla oyuncunun hakları 50% Marsilya - ve öbürü 50% hala Benfica’da .

Bence çok iyi ideal hafif kalır, alan için 4.5 m ler konuşuyordu alan-mitroglou kalite açısından pek fark olduğunu düşünmüyorum aksine Mitroglou bizim lig profiline daha çok uyuyor gibiBu arada sanırım alacağı 3.5m € , 1.5 sezonluk diye bir kaç yerde okudum. Umarım doğrudur.
Eğer böyleyse 2,3e gelir seneliği, ideal.
1 gün önce: Sinan - Muğdat1 gün önce: Muğdat-Sinan
1 gün sonra: Diagne - Mitroglou![]()
Vay anasini ben bu yüzde 50 leri hiç anlamiyorum ya diyelim 1 sene oynadi benfica tekrar bunu alma hakkı var mı hiç nasıl birşey bu ya ?L'OM s'offre un demi Mitroglou? On décrypte ce montage un peu flou
Apparemment, l'OM n'a acheté que 50% des droits économiques de l'attaquant Kostas Mitroglou. Le Benfica Lisbonne garderait le reste
Evet doğru adamlar 15
Milyona sirf 50%i almiş.
Atam da zamaninda çok ayıp etmiş yunanlılara be.Baklavanin yunan tatlisi oldugunu bilmeyen yoktur sanirim

9 doğururBeyler size bir soru Mitroglou Diagne ve Volkan'ı bir odaya kapatırsak 9ay 15 gün sonra Volkan siyahi bir bebek sahibi mi olur beyaz mı ?
əvrən on TwitterLeadership yok bizim defanstaki en önemli sorun bence stoperliğinden ziyade tecrübesiyle savunmayı yönlendirebilecek bir stoperZihinsel ve fiziksel ozellikleri cok yerinde teknik acidan stoper mevkisi icin yeterli sayilir fazlasini fernando yerine getirir zaten geriden oyun kurarken
büyük ihtimalle öyle.Şimdi yarın Luyindama %90 geliyor mu? Bir de sürpriz mi bekliyoruz? 1+1 mi?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi