Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DyM6Xg3XQAEJMxq.webp

Mitroglou İstanbul'da ;):cigara:

Serdar Aziz'i Fener formasıyla gördükçe içim burkuluyor. Bugün sürpriz transfer olur da şu rezil Serdar süreci aklımdan çıkar :/

Hayırdır oğlum defans mı yapcanız bana ,diyor sanki

Ekli dosyalar

• DyM6Xg3XQAEJMxq.webp
    DyM6Xg3XQAEJMxq.webp
    107,1 KB · Görüntüleme: 133
Kagawa nin 2016,2017 ve 2018 videolarını izledim.cezasahasinda hep golleri.dortmundlular yerden ve bazen havadan çıkarmış kenardan,bu kolay pozisyonda yazmis.cogu beles gol diyebilceginiz goller.ama cezasahasina iyi kaciyo forvet gibi. ara paslari ve ortaları hala klas tabi.su an fizik olarak nasıl bilmiyorum.dortmundda son senelerde oyun icinde nasildi? o cok önemli.son golleri dediğim gibi genelde beleş ama arada yaptığı bikac asist güzel.oyle...

Kagawa nin 2016,2017 ve 2018 videolarını izledim.cezasahasinda hep golleri.dortmundlular yerden ve bazen havadan çıkarmış kenardan bu kolay pozisyonda yazmis.cogu beles gol diyebilceginiz goller.ama cezsahasina iyi kaciyo forvet gibi. ara paslari ve ortaları hala klas tabi.su an fizik olarak nasıl bilmiyorum.dortmundda son senelerde oyun icinde nasildi? o cok önemli.son golleri dediğim gibi genelde beleş ama arada yaptığı bikac asist güzel.oyle...
bir cacık yapamaz bjkde eger fizik olarak mucizevi bir dönüş yaşamazsa

bir cacık yapamaz bjkde eger fizik olarak mucizevi bir dönüş yaşamazsa
Valla dortmundda gitmeden önce aubameyangla diğer hayvan hucumculari ve bunlarin yarattigi pozisyonlari,kornerde, karambolde olan toplari kagawa tamamlamış.bjkde cezsahasina kaçsa kagawaya kim top getirirr bilemedim.bjknin kanada ihtiyacı vardı sanırım.fiziken de bitikse ki oyle diyolar sacma olmus transferi

Valla dortmundda gitmeden önce aubameyangla diğer hayvan hucumculari ve bunlarin yarattigi pozisyonlari,kornerde, karambolde olan toplari kagawa tamamlamış.bjkde cezsahasina kaçsa kagawaya kim top getirirr bilemedim.bjknin kanada ihtiyacı vardı sanırım.fiziken de bitikse ki oyle diyolar sacma olmus transferi
bombos transfer fazla maddi kaybı yok zaten onlar için. ama transfer yapmış olmak içinde yapmaya gerek yok.
ya tutarsa diye attılar kuyuya bi taş. Bakalım n'olacak.
Luyindama gelsin de başka birşey istemiyorum daha

Kagawa bir Qouresma etmez...Qoarisma giderse bjk güç kaybeder babelde gitti

Kagawa'nın zirve dönemleri çok geride kaldı. Gelse belki faydalı da olur ama Beşiktaş ve Fener için artık sezon bitti.

Bundan sonra kimi alırlarsa alsınlar sezonu kupasız ve hatta büyük oranda CL ve Avrupa dışında kapatacaklar.

İş artık bizim ne kadar dominant bir takım olacağımıza kaldı. Başakşehir de geçen seneden daha iyi bir oyuna sahip değil.

Göztepe maçı bana umut verdi. O mücadele gücüne sahip takıma söz konusu yeni transferler de eklenirse en azından iç sahadaki dominant oyunumuz geri dönecektir.

Bunun yanında artık deplasmanlarda da güçlü bir oyun görme ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum.

Zemin sorunu yaşamadığımız her deplasmanda iddialı olacağız.

Keşke bu haftaki Alanya maçı içerde olsaydı da yeni transferler en azından Alanya(içerde), Hatay maçlarıyla ile bir sonraki deplasman maçına hazırlansalardı.

bombos transfer fazla maddi kaybı yok zaten onlar için. ama transfer yapmış olmak içinde yapmaya gerek yok.
ya tutarsa diye attılar kuyuya bi taş. Bakalım n'olacak.
Luyindama gelsin de başka birşey istemiyorum daha
senol bi boklugu vardı da ondan mı istemedi acaba? riskli diye.ljajici istemişti mesela aldılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt