Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla sadık gibi kazmaları,bjknin ve bizim artıklarımızıı alacaksa alsın

Orası da öyle. Şuan bizim takım gerçekten sağlam bir 11 e sahip. Tek eksiğimiz (ki hoca da böyle düşünüyordur eminim ) , Ozan gibi ilk 11 kapasitesine sahip 2-3 altyapı oyuncusunun bu 11 e yavaştan yerleşmeleri. Onu da yaparsak zamanla önümüzde sınır vs. durabileceğini zannetmiyorum.

en iyisi ve en potansiyelliler bizde tabiki.yabancı sınırı keşke gelse diyenlerdenim :D sırf ali yavuzu,süleyman luşu,abdulsamedi,mustafa kapıyı,mutluyu,çekdarı izlemek için :D bizden sonra bursa altınordu gelir.buca da fena degil
Sergencim Buca altyapısı bitti artık. Zamanında Mehmet Özkan güzel şeyler kurdu ama bazı iş bilmez aptallar bozdu hepsini.

Altyapıyı da babam hobi olarak yöneticilik yapıyor bal liginde olan bir Buca kulübünde oradan biliyorum.

Yalnız o alt liglerde ne şikeler dönüyor var ya bir anlatsam üf. Ses kayıtları filan geldi hatta geçen ay bizim elimize, Bi kulübü direkt olarak bizim kulübe bıraktı başkanı paçayı yırtmak için, neler neler:asd:

bi büyük takım biz kaldık lan şaka maka. bjk fb tamamen bitti. hiçbir oyuncularini istemem şahsen. Fatih Terim hocam darmadağın etti hepsini sağolsun varolsun.
yavsakcity'nin de sonu gelir bu sezon biz saplayınca

Mitroglou’nun ilk açıklamaları: “Uçağı takip ettiyseniz Başakşehir’in üstünden geçtik. Bu benim için henüz bir başlangıç daha üstünden geçeceğimiz çok yer var. Bu arada beni kebapla falan da kandıramazsınız hepsinin yan sanayisi benim ülkemde mevcut.”

:Ddd

Yetmez. Bi forvet daha alın lan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sergencim Buca altyapısı bitti artık. Zamanında Mehmet Özkan güzel şeyler kurdu ama bazı iş bilmez aptallar bozdu hepsini.

Altyapıyı da babam hobi olarak yöneticilik yapıyor bal liginde olan bir Buca kulübünde oradan biliyorum.

Yalnız o alt liglerde ne şikeler dönüyor var ya bir anlatsam üf. Ses kayıtları filan geldi hatta geçen ay bizim elimize, Bi kulübü direkt olarak bizim kulübe bıraktı başkanı paçayı yırtmak için, neler neler:asd:
aa durum cok kötüymüş : (

bi büyük takım biz kaldık lan şaka maka. bjk fb tamamen bitti. hiçbir oyuncularini istemem şahsen. Fatih Terim hocam darmadağın etti hepsini sağolsun varolsun.
olumlu bi totem bulursak indririz onları.36lık 37lilk 35lik adamlarla uyuta uyuta götürdüler işi şimdiye kadar.

basaksehir maclarında feneri ve bjkyi tutmamız gerekirse tutarız tabi.o konuda hiç problemim yok.

Günaydın transfer sezonunun son gününe heyecanla uyanan şanlı takımın şanlı taraftarı!

lan emre mor ve sinan kurt gelse herseye ragmen.sinan da GSLI.

Tamam taraftar yine uçtu ve belki Kostas ile tam tatmin olmadı, ben dahil - Lakin gömmeye de gerek yok. Mitroglu daha yeni 15 Milyon (50% ... Yani matematiksel olarak 30 Mil) Marseille'e Gitti. Belli bir kalitesi ve uluslararası irtibatı var. Ayrıca fiziki açıdan çok sağlam ve tam Türk Ligi için yapılmış tarz da. Şampiyonluk da muhakkak katkıları olacaktır.

Başarılar dilerim yeni Aslana !

Arda için 12.5 yıl hapis istendi zaten hem de doğum gününde.

Şu birkaç maç iyi oynamıştı. O da moral olarak çöküşe geçer eski performansını gösteremez.

Başakşehir düşüş yaşar bundan sonra

Arda için 12.5 yıl hapis istendi zaten hem de doğum gününde.

Şu birkaç maç iyi oynamıştı. O da moral olarak çöküşe geçer eski performansını gösteremez.
iyi oynadi falan diyorlardi ama izlemedim o kadar
Nasıl becermiş oynayabilmeyi sasirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt