Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.899
- 6.682
- 1.243
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi yarın Luyindama %90 geliyor mu? Bir de sürpriz mi bekliyoruz? 1+1 mi?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaynak?Kostas Mitroglou İstanbul'da!
Kaynak?
H.o. Şindi rahatça uyuma vakti ?Futbol Arena
Hayırdır oğlum defans mı yapcanız bana ,diyor sanki
bir cacık yapamaz bjkde eger fizik olarak mucizevi bir dönüş yaşamazsaKagawa nin 2016,2017 ve 2018 videolarını izledim.cezasahasinda hep golleri.dortmundlular yerden ve bazen havadan çıkarmış kenardan bu kolay pozisyonda yazmis.cogu beles gol diyebilceginiz goller.ama cezsahasina iyi kaciyo forvet gibi. ara paslari ve ortaları hala klas tabi.su an fizik olarak nasıl bilmiyorum.dortmundda son senelerde oyun icinde nasildi? o cok önemli.son golleri dediğim gibi genelde beleş ama arada yaptığı bikac asist güzel.oyle...
Valla dortmundda gitmeden önce aubameyangla diğer hayvan hucumculari ve bunlarin yarattigi pozisyonlari,kornerde, karambolde olan toplari kagawa tamamlamış.bjkde cezsahasina kaçsa kagawaya kim top getirirr bilemedim.bjknin kanada ihtiyacı vardı sanırım.fiziken de bitikse ki oyle diyolar sacma olmus transferibir cacık yapamaz bjkde eger fizik olarak mucizevi bir dönüş yaşamazsa
bombos transfer fazla maddi kaybı yok zaten onlar için. ama transfer yapmış olmak içinde yapmaya gerek yok.Valla dortmundda gitmeden önce aubameyangla diğer hayvan hucumculari ve bunlarin yarattigi pozisyonlari,kornerde, karambolde olan toplari kagawa tamamlamış.bjkde cezsahasina kaçsa kagawaya kim top getirirr bilemedim.bjknin kanada ihtiyacı vardı sanırım.fiziken de bitikse ki oyle diyolar sacma olmus transferi
senol bi boklugu vardı da ondan mı istemedi acaba? riskli diye.ljajici istemişti mesela aldılarbombos transfer fazla maddi kaybı yok zaten onlar için. ama transfer yapmış olmak içinde yapmaya gerek yok.
ya tutarsa diye attılar kuyuya bi taş. Bakalım n'olacak.
Luyindama gelsin de başka birşey istemiyorum daha