- 27 Ocak 2010
- 139.288
- 105.584
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
donk u mu yolluyorsunemre mor ve luyi gelsin olay bitsin
oluyorsa trezequet te
Eğer sen yaptıysan senden photshop dersi almak isterim
donk u mu yolluyorsun
insallah dogrudur. türk statüsünde ve cok potansiyelli. kiralik denersek olur.Haydaaaa .dogrumu bu
Üstat ne anlatıyonDiagne'ye verilen bonservisten sonra tadım kaçmıştı ama herhalde Mitroglou'nu yedek olarak tuttular onu açıklamayacaklar diye düşünüyordum. Meğer o da ciddiymiş o da geliyor. 2 tane pivot forvetimiz oldu. Eren'in ne olacağı belli değil. Serdar bonservissiz gitti. Ozan ve Garry'den gelen para olduğu gibi gitti üstüne verilecek maaşları da düşünürsek içeri gireceğiz.
Şimdi millet diyecek ki şampiyon olursak bilmem ne vs., bizim yönetim "kaz gelecek yerden tavuk esirgenir" lafını tersten anlamış sanırım. Bu atasözüne ben de katılırım ama onun da bir ticari kar oranı var.
Bizi bu kafayla UEFA daha 100 sene gözlemler, olaya 100 girdi, 100 çıktı diye bakan da birşey anlamıyor demektir.
Umarım sene sonu şampiyon oluruz da keyfim kısmen de olsa gelir yoksa bu iş yönetime de Terim'e de çok pis patlar. Hele Mitroglou yedek beklerse of, Diagne ile beraber oynarsa of ki ne of...
Elimizde olan ve kullanmamiz gereken parayi kullandik evet fazla ama son gun boyle aldigimiz adamda ayni.oynasin zaten zarar etmez satarizDiagne'ye verilen bonservisten sonra tadım kaçmıştı ama herhalde Mitroglou'nu yedek olarak tuttular onu açıklamayacaklar diye düşünüyordum. Meğer o da ciddiymiş o da geliyor. 2 tane pivot forvetimiz oldu. Eren'in ne olacağı belli değil. Serdar bonservissiz gitti. Ozan ve Garry'den gelen para olduğu gibi gitti üstüne verilecek maaşları da düşünürsek içeri gireceğiz.
Şimdi millet diyecek ki şampiyon olursak bilmem ne vs., bizim yönetim "kaz gelecek yerden tavuk esirgenir" lafını tersten anlamış sanırım. Bu atasözüne ben de katılırım ama onun da bir ticari kar oranı var.
Bizi bu kafayla UEFA daha 100 sene gözlemler, olaya 100 girdi, 100 çıktı diye bakan da birşey anlamıyor demektir.
Umarım sene sonu şampiyon oluruz da keyfim kısmen de olsa gelir yoksa bu iş yönetime de Terim'e de çok pis patlar. Hele Mitroglou yedek beklerse of, Diagne ile beraber oynarsa of ki ne of...
Bjk kanadın yok stoperin yok gidiyorsun on numara alıyorsun ve bunun için hocanı ikna etmek zorunda kalıyorsun. Değişik bir takım
o zaman savanier gelsinbelhanda nın son dk da gideceğini düşünüyorum
Eğer sen yaptıysan senden photshop dersi almak isterim
Serdardan 2.4 milyon EUR yaz Uefa bütçesine..Diagne'ye verilen bonservisten sonra tadım kaçmıştı ama herhalde Mitroglou'nu yedek olarak tuttular onu açıklamayacaklar diye düşünüyordum. Meğer o da ciddiymiş o da geliyor. 2 tane pivot forvetimiz oldu. Eren'in ne olacağı belli değil. Serdar bonservissiz gitti. Ozan ve Garry'den gelen para olduğu gibi gitti üstüne verilecek maaşları da düşünürsek içeri gireceğiz.
iyi bari efsane kötü olmuş daçAlıntı