Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bu Alan ve Fenerbahçe meselesi nedir? Asli varmidir? Adamlar taraftarin gazini almak icin bize nispetmi yapacak.

584B70C8-FABA-4203-9CAD-70AD4263661F.webp

???

ya bu fotoğraflar fake mi diyorum çünkü emre nin e sinin yanında ve mor un r sinin yanında hafif karartı var alttaki ismi silerken kalmış gibi duruyor. Ama inşallah yanılıyorumdur
O teknik birsey yazi duz olsun diye serit gibi bir parca var

Baska transfer olmaz yatin uyuyun.

Diagne'ye verilen bonservisten sonra tadım kaçmıştı ama herhalde Mitroglou'nu yedek olarak tuttular onu açıklamayacaklar diye düşünüyordum. Meğer o da ciddiymiş o da geliyor. 2 tane pivot forvetimiz oldu. Eren'in ne olacağı belli değil. Serdar bonservissiz gitti. Ozan ve Garry'den gelen para olduğu gibi gitti üstüne verilecek maaşları da düşünürsek içeri gireceğiz.

Şimdi millet diyecek ki şampiyon olursak bilmem ne vs., bizim yönetim "kaz gelecek yerden tavuk esirgenir" lafını tersten anlamış sanırım. Bu atasözüne ben de katılırım ama onun da bir ticari kar oranı var.

Bizi bu kafayla UEFA daha 100 sene gözlemler, olaya 100 girdi, 100 çıktı diye bakan da birşey anlamıyor demektir.

Umarım sene sonu şampiyon oluruz da keyfim kısmen de olsa gelir yoksa bu iş yönetime de Terim'e de çok pis patlar. Hele Mitroglou yedek beklerse of, Diagne ile beraber oynarsa of ki ne of...

Serdar'dan 2.300 girdi gösterildi Ozan ve Garry ile gelen para ile harcanan para arasında bir sıkıntı yok. Marcao+Diagne ve Mitroğlu aldığı para olarak düşünürsek açık var gibi onu da Gomis'in alacağı para ve Gomis'in satışından kalan para ile rahat rahat kapatıyoruz.

Şuan sıkıntı yok defansa satmadan alırsak o zaman sıkıntı olur.

Ama bu kadronun artık Uefa'da yürümesi ve şampiyonluğu alması gerekir.

Serdardan 2.4 milyon EUR yaz Uefa bütçesine..
Artı alınan bir para yok, oyuncunun vazgeçtiği alacağı vardı sanırım. O para da Eren bir yere gitmezse yattığı yerde Eren'e verilen maaş ile çarçur olur zaten. Seneye bütçeye kalmaz. Ben kağıt üzerinde UEFA'ya yapılacak sunuma değil, gerçek para akışına ve elde kalana odaklanmaya çalışıyorum.

Artı alınan bir para yok, oyuncunun vazgeçtiği alacağı vardı sanırım. O para da Eren bir yere gitmezse yattığı yerde Eren'e verilen maaş ile çarçur olur zaten. Seneye bütçeye kalmaz. Ben kağıt üzerinde UEFA'ya yapılacak sunuma değil, gerçek para akışına ve elde kalana odaklanmaya çalışıyorum.
Oyuncuların yıllık maaş ödemesi 35 milyon euro nun altındaysa, Uefa gelirleri ile ödeyebiliyorsun..

Serdar'dan 2.300 girdi gösterildi Ozan ve Garry ile gelen para ile harcanan para arasında bir sıkıntı yok. Marcao+Diagne ve Mitroğlu aldığı para olarak düşünürsek açık var gibi onu da Gomis'in alacağı para ve Gomis'in satışından kalan para ile rahat rahat kapatıyoruz.

Şuan sıkıntı yok defansa satmadan alırsak o zaman sıkıntı olur.

Ama bu kadronun artık Uefa'da yürümesi ve şampiyonluğu alması gerekir.
Mesajımın içinde şöyle yazmışım.
bizim yönetim "kaz gelecek yerden tavuk esirgenir" lafını tersten anlamış sanırım. Bu atasözüne ben de katılırım ama onun da bir ticari kar oranı var.

Bizi bu kafayla UEFA daha 100 sene gözlemler, olaya 100 girdi, 100 çıktı diye bakan da birşey anlamıyor demektir.
Eee şimdi senin bana cevap diye yazdığını özeti 100 girdi, 100 çıktı olmuş. Bazen zaten onunla ilgili olarak yorumumu yukarda yapmışım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt