Mustafa Ayhan
Sarı Üye
- 29 Mart 2011
- 689
- 836
- 1.353
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyindama ve Emre Mor da gelince Mustafa Cengiz başkana cici başkan diyen çıkarsa ortalik alevlenir.
Her halukarda bu yonetimin gitmesini istiyorum. Dursunda bu klübe adimini atamasin... Cok şeymi istiyorum..
Maç bizim sahamızda olacak renkdaştayyyip istediğii kadar akbilileri korusun.......Başakşehiri sahasında yenecegiz hemde hakemleride federasyonuda ske ske.......
MÜJDELER OLSUN
Linnesi tribünde bırakmak nedir renktaş ?Bakıyorum da 14 yabancı gereksiz değil mi?
Donk-linnes ikilisi, eksik ve cezalı olmayan her maç tribünde olacak. Kulübe yetersiz kalacak.
Bize kaliteli yerli adam lazım. O yönde çok geriledk.
Renktas yalniz başakşehirle kendi evimizde oynucaztayyyip istediğii kadar akbilileri korusun.......Başakşehiri sahasında yenecegiz hemde hakemleride federasyonuda ske ske.......
MÜJDELER OLSUN

Şöyle bir resim var!
![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maç kadrosuna 12 yabancı kişi yazabiliyorsun.Linnesi tribünde bırakmak nedir renktaş ?
tayyip dondurma sıcak dese üfleyerek yiyecek milyonlar var bu ülkede,gerçekten istiyosa bir şeklide başağı şampiyon yaparlar...tayyyip istediğii kadar akbilileri korusun.......Başakşehiri sahasında yenecegiz hemde hakemleride federasyonuda ske ske.......
MÜJDELER OLSUN
Luyindama gelmezse yine buruk kapatacağız transfer dönemini anasını satayım. Maicon-Semih hiç güven vermiyor insana.