Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yabancı tribünde oturacaksa öncelikli adaylar donk ve linnes'tir. yalnız linnes sağ ve sol bek iki kanatta da oynayabilen joker oyuncu oduğundan mariano'da tribüne gidebilir linnes yerine. yani mariano-nagatomo-linnes dışında sağ ve sol bek yok alternatifimiz yok. ömer bayram, emre taşdemir geçin bunlardan cacık olmaz.
seneye en kötü mariano linnes nagatomo ve kaliteli 1 yerli sol bekten olusan rotasyonumuz olur bence. aziz behich falan alinir en kötü. ömer ve emre leslerini kadroda tutacagimizi sanmiyorum. ömer icin fransadan talip bile vardi, carol gibi 300-500 bine gönderilir iyi kötü. emrenin ücreti zaten cok düsüktür

Diagne gollerini yazsın çıplak bile dolaşabilir.

Keşke transferleri galatasaray senfonisi ile toplu bir videoda açıklasak çok güzel olurdu.

Arkadaşlar bişeyden bahsetmek istiyorum....Kadromuuz okadar iyiydi..sergeni hasan şaş ı tugayi yedek bırakıp suat ı oynatan teknik direktorumuz var....selçukta ısrar ettiği gibi.....aynisini yapıp kadroyla oynamaya kalkacak adiniz gibi emin olun....DELİRMEYEDE HAZIR OLUN

Luyindama için umutlar gittikçe azalıyor,adamın gelip sağlık kontrolünden geçmesi lazım gece 12 ye kadar. Zaten anlaşılsaydı illaki uçakta tarzında haberler çıkardı.

Biz son ve tamamlayıcı hamleleri hep eksik bırakmışızdır
Boksiç olayından beri bu böyledir
Bu sefer de aynısı olur muhtemelen

Ve son sözüm bu kadroda ki en iyi oyuncu sene sonu yolcu......HEP OYLE OLDU

Luyindama ile akşama doğru anlaşılırsa sağlık kontrolü vb için tff den ek süre istenebilir mi ?

En heyecanlı nöbetiniz hangisiydi? (Benim için Elano transferi bir başka. Sabaha karşı pat diye bildirim gelmişti.)

Elano
Lincoln
Selçuk (Meşhur aslanlı paylaşımı)
Sneijder
Drogba
Gomis
Feghouli
Diagne
Diğer*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt