Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu di santo haberleri gerçekmiş sanırım alman kaynaklar öyle yazmış. Adam istanbula gelmiş ama türkiyeden görüştüğü takımların hiç biri almamış adamı. Erzurum ve kasımpaşa söylentileri de vardı. Artık kim çağırdıysa. Belki bizim iş bilmez bazı yöneticiler yedekte dursun diye getirtti ama adam eli boş dönmüş

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar bişeyden bahsetmek istiyorum....Kadromuuz okadar iyiydi..sergeni hasan şaş ı tugayi yedek bırakıp suat ı oynatan teknik direktorumuz var....selçukta ısrar ettiği gibi.....aynisini yapıp kadroyla oynamaya kalkacak adiniz gibi emin olun....DELİRMEYEDE HAZIR OLUN
Fatih hocam kim top oynarsa onu oynatır sen bak keyfine

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir ihtimal, onda da ucundan az artıya geçeriz. Sonra da mevcut kadro CL'yi kaldırmaz deyip şu ana benzer ekonomik olarak çok verimli! bir transfer dönemiyle kendimizi eksi pozisyona getiririz.

Önemli olan şampiyon olamadığımız dönemlerde dahi artıda kapatabilmek ve mümkün olduğu kadar sürdürülebilir bir bütçe sağlamak. Taraftar hala x bonservis kazandık, y harcardık x > y ise ooo daha cepte para var harcayalım modunda. Bu hesaba aldığın oyuncuların maaşlarını, gidenlere varsa ödenen tazminatları ya da vs. gibi şeyleri eklemiyorlar. Örneğin yedek olabilecek Eren yanlış hatırlamıyorsam 2.1 milyon € alıyordu şimdi Mitroglou yıllık 3.5 milyon € alacak. Üstelik iş sadece bu kısmıyla kalmıyor.

Tüm bunların üzerine bunu bir şirket olarak düşünürsek önemli olan şu anki nakit ihtiyacı, ortada dönen para ve kasanın durumudur. Kulüp nakit akışını çeviremediği her an ya maaşları ödeyemiyor ya da ekstra nakit ihtiyacı için bankadan vs. kredi alıyor.

Zaten bunları yapabiliyor olsaydık UEFA bizi gözetlemezdi. Türk futbolunun en büyük yarası bu vurdum duymazlık. Kulüplerin çoğu düne kadar dernek statüsü altında yönetildiler. Ne hesap tutuldu ne denetleme yapıldı. Borçları sürekli devlet kapattı. Denetlemenin yapıldığı durum dahi bu ve ona rağmen dağ gibi borç var.

Birisi bana diyebilir ki sen taraftarsın al biranı iç, otur Diagne'nin gollerine sevin diye ama iş golle bitmiyor. 1-2 yıl sonra Fenerbahçe gibi olunca sevinecek ne kalacak? Her sene şampiyonluk garanti mi, her sene CL'ye katılım ya da çeyrek final garanti mi? Şu tabloyu görünce sevinecek birşey kalmıyor benim gözümde.

Futbolun adaleti olsaydı sadece şike değil ekonomik fair play yüzünden dahi baya bir kulüp küme düşerdi. Ama ligin marka değeri deniliyor o deniliyor, bu deniliyor ne şikede ne borç batağında kimseye birşey olmuyor. En sonunda devlet borçları yine yapılandırır, vergi olarak da yükü halka biner. Olacağı bu zaten.

Fener Beşiktaş bu haldeyken dedelerin takımı Başakşehir rakibinse şampiyonluk hayal değil Başakşehir puan ve puanlar kaybedecektir. Önemli olan bizim kayıpsız yolumuza devam etmemiz.

Fatih hocam kim top oynarsa onu oynatır sen bak keyfine

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim iyi oynarsa onu yollyor.....bnim yasım büyük dostum...Hagi yede kafayi takmişti....1000 lerce taraftar hagi yazili kartonlarla trubunlere gelmeselerdi su an hagi nin esamesi yoktu....yalan diyene hodri meydan

Serdar’ın 2.3m ffp’ye yansımıyor diyorlar, doğru mu

bu sene patlama yapan kadroda sene sonu kovulacak.....ADINIZ GİBİ EMİN OLUN
BN 20 YILDIR OLANLARİ NOT EDİYORUM

1b94959b9babee22d5d9a7cdeedbc5a9.jpg

Luyindama 45 dakika once story paylasmis

Fener Beşiktaş bu haldeyken dedelerin takımı Başakşehir rakibinse şampiyonluk hayal değil Başakşehir puan ve puanlar kaybedecektir. Önemli olan bizim kayıpsız yolumuza devam etmemiz.
Ben demişim Ankara sen demişsin tencerenin dibi kara. O kadar alakasız bir cevap olmuş.

Hadi yorumuna atıf yapayım, puan farkına rağmen Galatasaray'ı şampiyonlukta daha avantajlı görüyorum. Fazla puan kaybetmeden ilerlersek son haftalara lider olarak girebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt