Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Olur da bizimkiler becerebilir mi bilmemOyuncuyu gece getirsek imza olaylarını vs fax ile halledilse olmuyormu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur da bizimkiler becerebilir mi bilmemOyuncuyu gece getirsek imza olaylarını vs fax ile halledilse olmuyormu?
aldatmaya çalıştığını mı gördün? iş üstünde mi demek istiyosun rtasMaicon'un eşini aldatmaya calistiğini görmüstüm bir aralar umarim doğru değildir belki de karisinin terk etme sebebi bu
"Haber, duyum" olarak gördüm desem daha doğru olacak..aldatmaya çalıştığını mı gördün? iş üstünde mi demek istiyosun rtas
adam yurt disina transfer görüsmesi icin gitmedimi daha gecen? antremana falan katilmadiTeklif falan yok ki ortada , bizimkiler yoklamışlar sadece.
Özgür Ayten kesin garanti verdi.
Luyindama Galatasaray’da.
Rahat olun.

begenmedim ki ben .... neyse gscimbom yargisina karsi boynumuz kildan inceEvet renktaş geçmiş olsun 1 ay sonra görüşürüz![]()
kesinlikle alinmamaliBir ara Afrikalı stoper alınmaz denmiyor muydu burada yoxa ben mi yanlış hatırlıyorum![]()
a
adam yurt disina transfer görüsmesi icin gitmedimi daha gecen? antremana falan katilmadi