Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon'un eşini aldatmaya calistiğini görmüstüm bir aralar umarim doğru değildir belki de karisinin terk etme sebebi bu

Tam saat kacta kapaliyor? Großkreutz 2.0 riski olursa almasinlar.

Özel Jet, HA

Screenshot_20190131-124624.webp

Bir ara Afrikalı stoper alınmaz denmiyor muydu burada yoxa ben mi yanlış hatırlıyorum :unsure:

Çok büyük bir sürpriz olmazsa transferi kapattık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Luyindama gelmez bence bu saatten sonra. Ama yine de bi kap bekliyorum ben emre mor icin. İcimde öyle bi his var

Genel olarak bizim taraftarda kuşların Türk oyunculara yönelmesini hemen seneye falan yabancı sınırı gelecek gibi algılayanlar olmuş da arkadaşlar o konuda rahat olun beinsport falan o kadar yatırım yaptı bugün alt liglerdeki takımların bile bir sürü yabancı oyuncusu var bunların sözleşmeleri var öyle keskin bir şekilde seneye veya ondan sonraki seneye yabancı kuralının 5-6 falan olacağını sanmıyorum en fazla kademeli olur onda bile 9-10 olur yabancı oyuncu sayısı. Diyelim ki yabancı sınırı geldi ben altyapımıza güveniyorum rahatım müthiş çocuklar var altyapıda bir değil 10 tane daha ozan var rahat olun ve yeni transferlerin tadını çıkarın Avrupa’da finale kadar gider miyiz onu düşünün sinerjiyi düşürmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt