Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Trezeguet gazına gelmeyin, o kadar uzun boylu değil : )))
Forma iddiasına girdiğimiz arkadaş Yunus gitmedi, iddiayı ben kazandım yazdı özelden; o kazanamadı ama kuraya aldığım 5 arkadaştan birine ben formayı yine de göndereceğim, kulübümüze ve öğrenci arkadaşımıza katkımız olsun tüm bu heyecanlı ve güzel süreçten sonra : ))
Üzdün reis. Neyse bu kadarına da çok şükür.

Trezege sezon sonu alırız.onyekuru yazın gidince o bölge boş kalacak

Beyler Trezeguet gazına gelmeyin, o kadar uzun boylu değil : )))
Forma iddiasına girdiğimiz arkadaş Yunus gitmedi, iddiayı ben kazandım yazdı özelden; o kazanamadı ama kuraya aldığım 5 arkadaştan birine ben formayı yine de göndereceğim, kulübümüze ve öğrenci arkadaşımıza katkımız olsun tüm bu heyecanlı ve güzel süreçten sonra : ))
Herşey için teşekkürler kral.

Kagawa sakatmış öyle diyorlar, Bjk'ye bile alıyormuş iyileşmesi ve maça çıkması 1 ayı bulurlar diyolar. Ayrıca 6 ay kiralık ve satın alma opsiyonu yok.

Liyundamanın soyunma odasında videosu vardı liege de onu atabilecek var mı?

Veli Yiğit: "Kagawa'nın sakatlığının tedavisinin 10-15 gün daha süreceği bilgisini aldım. Sonrasında takımla çalışmalara başlayacak. Hazır hale gelmesi 1 ayı bulur." (TRT Spor)

@Sergen Zeren

Benim bildiğim:
Luyindama ile ara transfer sezonu kapandı

Trezeguet düşünüldü ama mali şartları izin vermedi

Emre Mor teklif edildi ama takım içi disiplini her zaman ön planda tutuldu..

️Marcao
️Semih Kaya
️Emre Taşdemir
️Diagne
️Mitroglou
️ Luyindama

ALI NACI

Kagawa 1 ay yokmuş. Bazıları Kagawa'yı hala 5 yıl önceki haliyle hatırlıyor. Bu sezon Dortmundla maça bile çıkmadı adam bitik. Dortmund boşuna 1.3 milyon euro opsiyon koydurmadı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veli Yiğit: Galatasaray Yönetimi şu an Trezeguet için kiralama görüşmesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt