Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırı değişebilir sıkıntı yok. Mevcut sözleşmelere göre zamana yayılır sınırın düşürülmesi. Kimse hadi seneye sınır bu diyemez. Bunu diyebilmeleri için yapabilecekleri tek şey diyecekler ki fazla oyuncularınizin yada sözleşmesini fesih etmek istediğiniz oyuncuların tazminatlarını ve zararlarinizi federasyon karşılayacak seneye şu kadar yabancı sınırı vardır. Aksi halı mümkün degil

Galatasaray’dan son dakika bombası.. Trezeguet için yoğun çaba var.. Bu transfer için Donk da eski kulübüne teklif edildi..

NEVZAT DINDAR

Açıklandı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler Trezeguet gazına gelmeyin, o kadar uzun boylu değil : )))
Forma iddiasına girdiğimiz arkadaş Yunus gitmedi, iddiayı ben kazandım yazdı özelden; o kazanamadı ama kuraya aldığım 5 arkadaştan birine ben formayı yine de göndereceğim, kulübümüze ve öğrenci arkadaşımıza katkımız olsun tüm bu heyecanlı ve güzel süreçten sonra : ))

Birşey sormak istiyorum. Emre Mor gazına gelmeye devam edebilir miyiz? :cool::cool:

Beyler Trezeguet gazına gelmeyin, o kadar uzun boylu değil : )))
Forma iddiasına girdiğimiz arkadaş Yunus gitmedi, iddiayı ben kazandım yazdı özelden; o kazanamadı ama kuraya aldığım 5 arkadaştan birine ben formayı yine de göndereceğim, kulübümüze ve öğrenci arkadaşımıza katkımız olsun tüm bu heyecanlı ve güzel süreçten sonra : ))

yunus gitti mi , son dakika ?

Yabancı sınırı gelmesi ne fenerin ne bizim ne tinercilerin işine gelmez piyasada kaliteli yerliler yok ellerindekilerin çöp olduğunu anlayacaklar elbet

Katarlılar ligin yayın haklarını aldığı sürece hiçbir babayiğit yabancı sınırlaması getiremez.İçiniz rahat olsun.

Lan noluyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre bence alinsin.. En kotu kadro disi birakilir. Tutarsa avrupaya sallariz 15+ uzerinden.

5.5 Milyon Euro sanırım bonservisi ile aldık.

Sıfırdan yapsalardı daha mı güzel olurdu ne :cigara: Lükse bakar mısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt