Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyoğlu'nda bir aslan yatıyor diyebilir miyiz?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Özgür Ayten Adminlerimizden arkadaşımızı güzel bir isim ile onurlandırmasını bekliyoruz. Kimin nesi yakını tanıdığı bilmem lakin duyduklarını koştur koştur bu foruma yetiştirip Galatasaray sevdalılarını mutlu etmiştir. Ha transferler kesinleşmeden ifşa edip transferleri zora soksaydı o zaman egosu uğruna Galatasaray’a zarar verdiği için raporlardım onu da belirteyim. Çünkü biz sabır taşı olup çatlasak da Galatasarayımızın çıkarı için bu çileye seve seve katlanırız

...
e43be3bb95b767aa1fd5269beb1970c1.jpg

Geri zekalilar sanirsin ellerinde şuan 8 yabancilari var. Siz ne yapacaksiniz 14 yabanciyi ?

Her transfer sezonunun sonunda alınamayan 1 oyuncu olmuştur. Luyindama gelince şaşırmıştım, neyse ki Trezeguet bu boşluğu dolduracak.

Donk ile takas ve üstüne para muazzam olur.

Maicon'da satılırsa 1-2 aya Çin'e süper olur.

14 YABANCI

Muslera
Mariano
Linnes
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Fernando
Ndiaye
Feghouli
Belhanda
Trezeguet
Onyekuru
Mitroglou
Diagne

YERLİLER

Çipe
Emre Taşdemir
Ömer
Semih
Ahmet
Selçuk
Celil
Emre Akbaba
Atalay
Yunus
Sinan
Muğdat

Asporda ki fenerli geri zekali: Galatasarayin istiklal marsini okuyacak oyuncusu yok. bu sezon sonu yabanci siniri bitiyor. Once 8 sonra 5 yabancili sinir gelecek. O zaman ne yapacak Galatasaray

Emre Kaplan: son kupa macinda 11 tane istiklal marsinin tum kitalaraini okuyan aslanlarla oynadi Galatasaray. Geliyorlar merak etme

Hakan GUndogan: 40 bin kisi trubunlerde soyluyor istiklal marsini tasalanma sen
yabancı sınırlaması olayına ama cevap verememiş

bu olay gerçekleşirse biteriz biliyorsunuz dimi

1 ay once bizde ozan, serdar, sinan, selcuk, omer ve Emre sahadaydi. 6 turk ile sahadaydik, ozaman neden yabanci tartisilmadi,anladik korktunuz ama or...luk yapmanin anlami nedir, gercekten agliyorlar. Biz kupa maclarinda 6tane alt yapi oyuncusuyla 4-1 kazanip ve genc bir 18 yasindaki cocuga hattrick Sansi verdik. O or...pu evlatlari ise as takimla kendi evinde umraniyeye elendiler.

Gercekten okadar kudurdularki, yakinda birbirlerini skiplecekler

Kudurun lan fenevli ve tinerciler, bu ulkenin tek buyugu biziz, anladinizmi or..ssslar

Beyler Trezeguet gazına gelmeyin, o kadar uzun boylu değil : )))
Forma iddiasına girdiğimiz arkadaş Yunus gitmedi, iddiayı ben kazandım yazdı özelden; o kazanamadı ama kuraya aldığım 5 arkadaştan birine ben formayı yine de göndereceğim, kulübümüze ve öğrenci arkadaşımıza katkımız olsun tüm bu heyecanlı ve güzel süreçten sonra : ))

O iddayı sen gönülleri kazandın reyis..
Bu arada ben olsam bu kadar tutan iddianın üstüne forma lafı etmezdim haklı da olsam.. Haa senin içinden gelir verirsin bir öğrenci kardeşimize o ayrı

Bilmiyorum ama ben emre mor'u isterim ya, Keşke bi son hamle emre olsa muazzam olur.

@Özgür Ayten Adminlerimizden arkadaşımızı güzel bir isim ile onurlandırmasını bekliyoruz. Kimin nesi yakını tanıdığı bilmem lakin duyduklarını koştur koştur bu foruma yetiştirip Galatasaray sevdalılarını mutlu etmiştir. Ha transferler kesinleşmeden ifşa edip transferleri zora soksaydı o zaman egosu uğruna Galatasaray’a zarar verdiği için raporlardım onu da belirteyim. Çünkü biz sabır taşı olup çatlasak da Galatasarayımızın çıkarı için bu çileye seve seve katlanırız
Hocam, inan öyle bir durum olsa ben de paylaşmazdım, ne zaman kesin olarak bitti haberini aldım o zaman paylaştım. Zarar vereceğini bile bile hiçbir haberi paylaşmadım ve paylaşmam da zaten. Ama aldığım haberlerin heyecanını, sizlerin de bu yorucu süreçte öğrenmeniz gerektiğini düşündüğümden ve zarar vermeyeceğine emin olduğumdan paylaştım hemen. Teşekkür ederim güzel sözleriniz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt