Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.287
- 11.331
- 1.103
TRANSFER DÖNEMİNE PUANIM 10/10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabancı sınırlaması olayına ama cevap verememişAsporda ki fenerli geri zekali: Galatasarayin istiklal marsini okuyacak oyuncusu yok. bu sezon sonu yabanci siniri bitiyor. Once 8 sonra 5 yabancili sinir gelecek. O zaman ne yapacak Galatasaray
Emre Kaplan: son kupa macinda 11 tane istiklal marsinin tum kitalaraini okuyan aslanlarla oynadi Galatasaray. Geliyorlar merak etme
Hakan GUndogan: 40 bin kisi trubunlerde soyluyor istiklal marsini tasalanma sen
emre mor derim potansiyeli cok üst seviyede ,emre biraz olgunlasirsa cok basarili olur.trezeguet mi emre mor mu
Beyler Trezeguet gazına gelmeyin, o kadar uzun boylu değil : )))
Forma iddiasına girdiğimiz arkadaş Yunus gitmedi, iddiayı ben kazandım yazdı özelden; o kazanamadı ama kuraya aldığım 5 arkadaştan birine ben formayı yine de göndereceğim, kulübümüze ve öğrenci arkadaşımıza katkımız olsun tüm bu heyecanlı ve güzel süreçten sonra : ))
Hocam, inan öyle bir durum olsa ben de paylaşmazdım, ne zaman kesin olarak bitti haberini aldım o zaman paylaştım. Zarar vereceğini bile bile hiçbir haberi paylaşmadım ve paylaşmam da zaten. Ama aldığım haberlerin heyecanını, sizlerin de bu yorucu süreçte öğrenmeniz gerektiğini düşündüğümden ve zarar vermeyeceğine emin olduğumdan paylaştım hemen. Teşekkür ederim güzel sözleriniz için@Özgür Ayten Adminlerimizden arkadaşımızı güzel bir isim ile onurlandırmasını bekliyoruz. Kimin nesi yakını tanıdığı bilmem lakin duyduklarını koştur koştur bu foruma yetiştirip Galatasaray sevdalılarını mutlu etmiştir. Ha transferler kesinleşmeden ifşa edip transferleri zora soksaydı o zaman egosu uğruna Galatasaray’a zarar verdiği için raporlardım onu da belirteyim. Çünkü biz sabır taşı olup çatlasak da Galatasarayımızın çıkarı için bu çileye seve seve katlanırız