Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.458
- 49.851
- 3.133
En kolayı o ama onu bize yedirmezler..Agzini hayra ac Umraniye gelecek
Hatay deplasmani bizi oldurur iki de sakat birakir doneriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kolayı o ama onu bize yedirmezler..Agzini hayra ac Umraniye gelecek
Hatay deplasmani bizi oldurur iki de sakat birakir doneriz
Simdi soyle bir fark var ki 1) Robinho'nun surmekte olan bir tecavuz davasi var convict edilirse kontrati feshedilecek yani sezon ortasinda birden takimdan ayrilmasi ve seni yari yolda birakmasi gibi bir durum var ortada ki suc da hafif bir suc degil tecavuz, Galatasaray'a yakismayacagi konusunda hemfikirizdir eminim 2) Robinho 35 yasinda, tekrar satilma ihtimali cok dusuk satilsa bile getirecegi bonservis ancak 1m olur ki performansini surdurebilecek mi fizik olarak saglam kalabilecek mi cok ciddi muamma 3) Robinho istatistik olarak Diagne kadar iyi top oynamiyor ligin acik ara en iyi oyuncusunu getiriyoruz su anda istatistik olarak
Bununla beraber Diagne'ye verilen paralari ben de fazla buluyorum ama transferin su noktasinda daha iyisini yapamayacagimizi dusunuyorum, ayrica FFP paralari da yanmamis oluyor. Son olarak 1.5 sene sonra Diagne'ye 20m gibi paralari vermek isteyecek PL, Cin ve Arap kulupleri bulabilecegimize de eminim.
Hagi vs karistirma simdi demek istedigim sey farkli. Yas 25. Yabanci siniri yok ve basimizda Fatih hoca var. diagne ve o stoper geldigi an tarihimizin en potansiyelli kadrosunu kurmus olacagiz. Kastim bu. Kisa ve net olmak gerekirse 13 e alinabilecek en iyi potansiyelli adam bu. En garanti olanida bu. Suana kadar kimin ismi gectiyse Diagne > hepsi. 13 fe fazla bi rakam degil. Sezon sonu insallah elimizde tutabilirizi dusunuyorum ben cunku sampiyonlar ligine gidiyoruz. 25 e epl e gider gibi duruyor ama. Neyse sezon sonu goruceksin zaten daha iyi anlarsin demek istedigimiTarihimizin en iyi transferlerini Sneijder ve Drogba olarak goruyosan yasin bayagi kucuk olmali renkdas. Konumuz Diagne isimize yararmi yaramazmi degil. 13 milyon euro'ya alinabilecek en iyi adam bu mu? 6 aydir bunumu aramislar?
Şimdi aldık aldık daha da alamayız Savanieri sergi. Sene sonu lyon marsilya nice falan girer işin içinefernandes olmaz.33 yasına geldi adam.hoca savanieri aldırır.scout ekibine o kadar izlettirip savanieri kıyıda köşede mi bırakıcaz
12.8 milyon yavroArkadaşlar diagne bedeller felan konuşulan rakamlar ne acaba
12-13Arkadaşlar diagne bedeller felan konuşulan rakamlar ne acaba
Mariano adrese teslim eder toplarıDiagne'ye (gelmişse) iyi orta yapan biri gerekli. Kafa golü olarak +8 daha atar kral
bonuslar dahil 13 million eüroArkadaşlar diagne bedeller felan konuşulan rakamlar ne acaba
Su cocugu yakindan taniyorum. Anneannemin komsusudur emre morun anneannesi. Sisto ile ayni takimda oynadim. Ortak arkadaslarimizlarla ve aldigim duyumlara gore Emre mor tam bir it. Ne medeniyet var ne ahlak. Bu herif bu takimi bozar. Ft bunu adam edemez.onyekuru emre mor isimli zihinsel engelliyi top diye oynar
Beyler, affiniza siginarak.
Diagnenin bir macini dahi izlemedim. Malum iş yoğunluğu ve saire sebebiyle anca Galatasaray ve biraz olsun Konyaspor (memleket takimi) ile ilgileniyorum. Acaba aranizda bu Diagneyi takip etmis birileri bu oyuncunun bizim şuanki takimda katkisi ne olabilir, ayrintili bir öngörü yazabilirmi? Faydalanalim.
Bana sanki hala basit bir orta klas takimin forveti gibi geliyor. Bize karşı kapanan defanslarda iş görürmü?
Mariano feghouli nagatomo duran toplarda belhanda daha lazım mıMariano adrese teslim eder topları
kral duyuma gerek yok kiSu cocugu yakindan taniyorum. Anneannemin komsusudur emre morun komsusu. Sisto ile ayni takimda oynadim. Ortak arkadaslarimizlarla ve aldigim duyumlara gore Emre mor tam bir it. Ne medeniyet var ne ahlak. Bu herif bu takimi bozar. Ft bunu adam edemez.
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi