Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne 15 Gol daha atar bizde minimum

KAP'lar gelmeden transfer kutlaması yapmayalım bence. Bu yönetim malum bizi dereye götürür susuz getirebilir.

Gomis foto paylaşmış küçük kardeşim mbaye Sezonun ikinci yarısında Galatasaray forması ile umarım benim rekoru geçersin gibisinden instagrama girip bak gomizin renkdaş

Cok tesekkur ederim renktaş. Belkide bu pesimist yaklasimimin en buyuk sebebi Diagne konusundaki bilgisizligim. Yogunluk yuzunden hiçbir maçını falan gormedim, takip etmedim. Acaba şuan ki takimimizda tek forvet olarak nasil olur? Kasimpasaya karsi alinmayan defansif onlemler bizim takima karsi aliniyor. Acaba nasil bas eder cok merak ediyorum. Bizim kanatlar yeterince besleyebilirmi? Gormek lazim.

Tekrar cok tesekkur ederim ayrıntılı mesajin icin

Futbol duayeni Ozan Puki rtasimin Diagne yorumunu birakiyorum buraya:

"Bizim kadro zaten golcü nokta santrafora göre kurulmuştu. Bakın şimdi

1-Mariano faktörü var. Bu adamın ortaları Diagne'yi uçurur.
2- Feghouli var. Altıpasa top indirebilecek.
3-Belhanda da servisçi daha çok.

Yani bizde zaten gol dağılımını eşit oranda yayacak bir kadro yok zaten biliyoruz bunu. Mecbur tek adam çekecek bu yükü Gomis gidince patladık o yüzden, onun boşluğunu dolduracak adamda çok rahat Diagne olur. Ama Fatih hoca çift forvetli yapı düşünüyor sanırım da iki forvet alamayız artık bence. Diagne hocanın tarzına uymasa da alıp bu sezonu kurtarmamız lazım. Abdurrahim zaten ülke dışından adam alamaz. Her yol Diagne'ye çıkıyor."

diagneye bu kadar para ödenmesinin tek suçlusu YÖNETİMDİR. transfer sezonu açıldığında şu adamı alsak max 7-8e biterdi bence. kasımpaşada tok satıcı oynuyor ve biliyor forvet ihtiyacımız olduğunu kazıklamaya çalışıyor

fatih terim belliki yönetime oyuncu listesini vermiş ama bunlar almayı bile başaramamış. şimdi forvet gelmez ise taraftar bunları yuhlayacağı için yani korktukları için şimdi GALATASARAY'ın parasını saçıyorlar. allah belanızı versin

Yalniz Trezeguet de ne orta kesiyormuş be Kardeşim. 30 golünun yarisi Trezeguetin asisstinden geliyordur. Bu Ikili cok iyi anlaşiyor gerçekten

Hocam şöyle diyim 1.93 ama boyuna göre hızı ve driplingi var kafa tıplarından gol bulabiliyor ceza sahası içinde buldumu affetmiyor ikinci devre en az 15 gol daha atar işin Aslı bizim mevcut kadronun ofansı çok iyi az biraz ayağı temiz olan biri 10-15 golü bulur bu takımda diagne ise tam bi yamyam

Cok tesekkur ederim renktaş! tam allround bir forvet yani. Hosuma gitti! Umarim dikiş tutar :)

Hagi vs karistirma simdi demek istedigim sey farkli. Yas 25. Yabanci siniri yok ve basimizda Fatih hoca var. diagne ve o stoper geldigi an tarihimizin en potansiyelli kadrosunu kurmus olacagiz. Kastim bu. Kisa ve net olmak gerekirse 13 e alinabilecek en iyi potansiyelli adam bu. En garanti olanida bu. Suana kadar kimin ismi gectiyse Diagne > hepsi. 13 fe fazla bi rakam degil. Sezon sonu insallah elimizde tutabilirizi dusunuyorum ben cunku sampiyonlar ligine gidiyoruz. 25 e epl e gider gibi duruyor ama. Neyse sezon sonu goruceksin zaten daha iyi anlarsin demek istedigimi
Bir Diagne ile tarihimizin en potansiyelli kadrosu olusuyo demek. Galatasaray tarihini pek bilmedigin acik. Diagne bu takima faydali olur orasi tartisilmaz. Fakat odenecek bonservis insallah bu fiyatlar degildir.

Hadi ilk forvet diagne digeri kim olacak peki

Yedek forvet te lazim

Ozur dileyerek

Gece uykudan uyanıp transfer yaptikmi diye foruma giriyorum.cok kısa sürede diagne şu defans konusunda kaynaklar güvenilir mi?son bir kaç sayfada herkes kesin konuşmuş.biri acil cevap yazabilirmi?cevabı okuyup yatacağım.sabaha çok işim var.

40 yaşında dustugumuz duruma bak!ulan Galatasaray

Hocam baskasi gecmediyse ozet:

Maicon Japonya'ya gidiyor 2.5m bonservis
Yunus Akgun Anderlecht'e gidiyor 3.5m bonservis + pay
Serdar ve Eren kesin degil

Diagne geliyor
Mitroglou geliyor
Luyindama geliyor

Emre Mor gelebilir kesin degil
Orkun Kocuk diyenler oldu ama feyk gibi
Trezeguet konusuluyor ama o da net yalan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt