Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder Drogba geldigindr yabanci siniri vardi etraflarina kadro kuramadik. Unal aysal fatih kavgasi vs. Su yabanci kuralinin kalkmasiyla birlikte meyvesini bjk yiyebildi biz daha yiyemedik. Velhasil kelam evet bir diagna transferiyle tarihimizin en potansiyelli kadrosu en iddiali ilk 11 ini kurmus bulunmaktayiz. 2000 uefa kupasina girmicem o bi jenarasyon takimdaslik farkli birseydi. Demek istedigimi anlarsan. Anlarsin. Anla. Anlatmicagim cunku sezon sonu gozlerinle anlicaksin.

Farkli konulardan bahsediyoruz. Sene sonu sampiyon olmamiz Diagne icin verilecegi iddia edilen 13 milyon euro'nun fahis bir fiyat oldugu gercegini degistirmez. Ayni adama ayni bonservisi yazin yada 25 gun once verseydik, bana firsat birakmadan forumun yarisi sovuyor olurdu. Yumurta deligin agzina gelene kadar neredeydi bu yonetim. Daha yeni baskan divana cikip sokaga atacak paramiz yok demedimi. Tonla odememiz var demedimi. Ben halen inanmak istemiyorum bu kadar para odediklerine. Gorecegiz bakalim aciklaninca.

Çoğu kişinin umudu olmasa da ben Recep'ten umutluyum. Oyun tarzı gayet yıldız olma adayı, kendini geliştirirse oyun tarzı ile büyük para kazanırız.
recep her maç skora katkı yapıyo,varsın begenmesinler.rekor kırıyo cocuk istatistikte.atalay ve emirhanla cok iyi anlasıyo

Şaka maka sayemizde ülke de basketbol gelişti. Adamlar baktılar futboldan hayır yok basketbola odaklandılar. Bir de çok kişi takip ediyor gibi önemsiyorlar. ;D
Basketi severim ama futbolun binde biri kadar kazancı yok.O kadar kadro kur, şampiyon ol şampiyonluk primi 1-2 milyon euro olsun.Kazancı olmadığı gibi zararı da oluyo.Ali Koç gibi 50 milyon euro yatıracak başkanları olmasa kulüp için para topluyo olurlardı..

Farkli konulardan bahsediyoruz. Sene sonu sampiyon olmamiz Diagne icin verilecegi iddia edilen 13 milyon euro'nun fahis bir fiyat oldugu gercegini degistirmez. Ayni adama ayni bonservisi yazin yada 25 gun once verseydik, bana firsat birakmadan forumun yarisi sovuyor olurdu. Yumurta deligin agzina gelene kadar neredeydi bu yonetim. Daha yeni baskan divana cikip sokaga atacak paramiz yok demedimi. Tonla odememiz var demedimi. Ben halen inanmak istemiyorum bu kadar para odediklerine. Gorecegiz bakalim aciklaninca.

Sıkıntı şu ki onlar Başak maçını yenseydi diagneyi saymak istemezlerdi

recep gülden fenerli ömer faruk gibi mahallle çalımları beklerseniz olmaz tabi.recepe zekası yok dersin,şahane bi ara pası atar.öyle biri.olgun futbolu var.her maç 2 gol 2 asist yapacak durumda oluyo

Çoğu kişinin umudu olmasa da ben Recep'ten umutluyum. Oyun tarzı gayet yıldız olma adayı, kendini geliştirirse oyun tarzı ile büyük para kazanırız.

Recep kadar hicbiri skor yapamiyor ama sevmiyorum recep i
Bazen cok bencil oluyor
ezbere oynuyor cogu zaman aşmasi lazim fiziki dezavantaji da buyuk handikap
Metehan fiziken de mental yonden de cok ilerde bence recebe gore

Ocak ayi transferinin basindada sonundada 13 verilse farketmezdi benim icin cunku sezon sonu sampiyon olup cl ye gidip bu adami rahatca 20+ya okutabilecegimizi bilen bir bilincli taraftarim. Bilincli olmayanlar senin gibi sovebilir. Bu sezon sonu sonucu degistiren bir durum degildir. Dedigim gibi ne yazsam veya benim gibi dusunenler ne yazsa bos. Sezon sonu goruceksiniz. Su kap gelsinde bi hele 15 bile verirdim ben baskan olsam Diagneye

Diagne haberlerine inanan var mı? Ben hala inanamıyorum da. Sonuçta haftalarca Alan transferi açıklanıp durdu. Diagne'ye nasıl inanalım ki?

recepin kilo sorunu var biraz,3 sene önce daha işlekti çalımları.yani direkt içinden geçiyodu rakibin

Yanlış trezegeyide alsak ortaya tam hardcore bi kadro çıkıyor

Muslera
Mariano Lyundama Marcao Nagatomo
Feghouli Fernando Belhanda Trezeguet
Onyekuru Diagne

Takım kaleden paslaşarak çıkar golü atar gelir yemin ederim her tarafı teknik ve Pasör oyuncu dolu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt