Efe Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.304
- 7.301
- 768
Kralın maskeyi taktığını görür gibiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus giderse metehani alalim a takimayunus olaki gitti.şu oltion bilalinin lisansını cıkartalım hemen.2002 dogumlu,çok yetenekli
Sneijder Drogba geldigindr yabanci siniri vardi etraflarina kadro kuramadik. Unal aysal fatih kavgasi vs. Su yabanci kuralinin kalkmasiyla birlikte meyvesini bjk yiyebildi biz daha yiyemedik. Velhasil kelam evet bir diagna transferiyle tarihimizin en potansiyelli kadrosu en iddiali ilk 11 ini kurmus bulunmaktayiz. 2000 uefa kupasina girmicem o bi jenarasyon takimdaslik farkli birseydi. Demek istedigimi anlarsan. Anlarsin. Anla. Anlatmicagim cunku sezon sonu gozlerinle anlicaksin.
Yunus giderse metehani alalim a takima
valla metehan cok iş yapar.mirzada kanatta iyi oynuyor,çalım yetenegi süper mirzanınYunus giderse metehani alalim a takima
Çoğu kişinin umudu olmasa da ben Recep'ten umutluyum. Oyun tarzı gayet yıldız olma adayı, kendini geliştirirse oyun tarzı ile büyük para kazanırız.
recep her maç skora katkı yapıyo,varsın begenmesinler.rekor kırıyo cocuk istatistikte.atalay ve emirhanla cok iyi anlasıyoÇoğu kişinin umudu olmasa da ben Recep'ten umutluyum. Oyun tarzı gayet yıldız olma adayı, kendini geliştirirse oyun tarzı ile büyük para kazanırız.
Böyle bişey olursa apoya,şoförüne,bahçıvanına günde 12 saat teşekkür ederim12 milyon + Eren + Serdar= Diagne + Trezeguet iyi olur aslinda.
Basketi severim ama futbolun binde biri kadar kazancı yok.O kadar kadro kur, şampiyon ol şampiyonluk primi 1-2 milyon euro olsun.Kazancı olmadığı gibi zararı da oluyo.Ali Koç gibi 50 milyon euro yatıracak başkanları olmasa kulüp için para topluyo olurlardı..Şaka maka sayemizde ülke de basketbol gelişti. Adamlar baktılar futboldan hayır yok basketbola odaklandılar. Bir de çok kişi takip ediyor gibi önemsiyorlar.![]()
Farkli konulardan bahsediyoruz. Sene sonu sampiyon olmamiz Diagne icin verilecegi iddia edilen 13 milyon euro'nun fahis bir fiyat oldugu gercegini degistirmez. Ayni adama ayni bonservisi yazin yada 25 gun once verseydik, bana firsat birakmadan forumun yarisi sovuyor olurdu. Yumurta deligin agzina gelene kadar neredeydi bu yonetim. Daha yeni baskan divana cikip sokaga atacak paramiz yok demedimi. Tonla odememiz var demedimi. Ben halen inanmak istemiyorum bu kadar para odediklerine. Gorecegiz bakalim aciklaninca.
Satış ve sonra yüzde 30 opsiyon doğru mu Yusuf?Yunus giderse metehani alalim a takima
Çoğu kişinin umudu olmasa da ben Recep'ten umutluyum. Oyun tarzı gayet yıldız olma adayı, kendini geliştirirse oyun tarzı ile büyük para kazanırız.
Opsiyondan emin degiliz bilgisini alamadik ama guvendigimiz kaynaklar satişi dogruluyor..Satış ve sonra yüzde 30 opsiyon doğru mu Yusuf?
Ocak ayi transferinin basindada sonundada 13 verilse farketmezdi benim icin cunku sezon sonu sampiyon olup cl ye gidip bu adami rahatca 20+ya okutabilecegimizi bilen bir bilincli taraftarim. Bilincli olmayanlar senin gibi sovebilir. Bu sezon sonu sonucu degistiren bir durum degildir. Dedigim gibi ne yazsam veya benim gibi dusunenler ne yazsa bos. Sezon sonu goruceksiniz. Su kap gelsinde bi hele 15 bile verirdim ben baskan olsam DiagneyeFarkli konulardan bahsediyoruz. Sene sonu sampiyon olmamiz Diagne icin verilecegi iddia edilen 13 milyon euro'nun fahis bir fiyat oldugu gercegini degistirmez. Ayni adama ayni bonservisi yazin yada 25 gun once verseydik, bana firsat birakmadan forumun yarisi sovuyor olurdu. Yumurta deligin agzina gelene kadar neredeydi bu yonetim. Daha yeni baskan divana cikip sokaga atacak paramiz yok demedimi. Tonla odememiz var demedimi. Ben halen inanmak istemiyorum bu kadar para odediklerine. Gorecegiz bakalim aciklaninca.
Mirzayi cok iyi seyremedim o yuzden yorum yapamiyorum ama metehandan umutluyum bayavalla metehan cok iş yapar.mirzada kanatta iyi oynuyor,çalım yetenegi süper mirzanın