Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguet'i aldik farz edelim.. bir futbolcuyu da kesmek zorundasiniz kimi keserdiniz?

20+'ya okutacagimiz tek adam vardi, onuda Dursun beyinsizi yuzunden 11 milyona verdik. Diagne'ye 20+ verecek kus beyinli cikmaz.

Trezege transferi mümkün degil bence

Diagne 12’ye geliyorsa trezege ye en az 10 milyon isterler

trezegeyi bence de unutun.belhanda giderse savaneir işte bi ihtimal

Diagne bizde gol atar iyi kötü iş yapar ama hiçte abartılacak bir transfer değil açın attığı gollere bakın hepsi ya bos kale ya penaltı ayrıca kasımpaşa oyun stili olarak hücum seven bir takım ligde işimize yarasa bile avrupa kupaları seviyesinde değil bahsi gecen rakamlar dogru ise üzülürüm.Eren artı 5 milyondan fazlası verilmemeliydi.Isınamadım hic diagneye benim beklentim mitroglunun gelmesi zaten o gelirse diagne ilk 11 oynayamaz şahsi fikrim.

Beyler hala bonservis bedeline takılan olmuş şaka mısınız ya ?? ulan bu adam 5 gol atsın sene sonu satalım 15 milyon edecek zaten neyi tartışıyoruz allah aşkına maaşı 1.5-2 bandındaysa bonservise takılmayın para para diye transfer yapmayan adamlar 13 milyonu havaya atmaz

Trezeguet'i aldik farz edelim.. bir futbolcuyu da kesmek zorundasiniz kimi keserdiniz?
Trezeguet gelirse Belhanda gitmiş demektir.Bonservisini ödeyebilmek açısından söylüyorum.Bu durumda 4-4-2 ye döneriz.Göbek Fernando,Ndiaye,kanatlar Trezeguet ve Feg.Forvet ise Onyekuru,Diagne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt