Yunus İçyar
Sarı Üye
- 4 Haziran 2015
- 807
- 366
- 823
Serdar yerine ahmetin adı geciyor yani 12+eren+ahmetBöyle bişey olursa apoya,şoförüne,bahçıvanına günde 12 saat teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar yerine ahmetin adı geciyor yani 12+eren+ahmetBöyle bişey olursa apoya,şoförüne,bahçıvanına günde 12 saat teşekkür ederim
Gomizin son paylaşıma bak açıklamayı oku anlarsınDiagne haberlerine inanan var mı? Ben hala inanamıyorum da. Sonuçta haftalarca Alan transferi açıklanıp durdu. Diagne'ye nasıl inanalım ki?
Çok üzülürüm, saçma bir strateji.Opsiyondan emin degiliz bilgisini alamadik ama guvendigimiz kaynaklar satişi dogruluyor..
recepin kilo sorunu var biraz,3 sene önce daha işlekti çalımları.yani direkt içinden geçiyodu rakibin
Bu daha da iyi bi haber.ahmete kimse 5 kuruş vermez normal şartlardaSerdar yerine ahmetin adı geciyor yani 12+eren+ahmet
hazirana kadar onyekuruyla dönüşümlü takılırlarTrezeguet'i aldik farz edelim.. bir futbolcuyu da kesmek zorundasiniz kimi keserdiniz?
Trezeguet'i aldik farz edelim.. bir futbolcuyu da kesmek zorundasiniz kimi keserdiniz?
Çok üzülürüm, saçma bir strateji.
Bizden kimseyi kesecek bir topçu değil feghouli ile forma yarışına girer keser kesemez belli olmazTrezeguet'i aldik farz edelim.. bir futbolcuyu da kesmek zorundasiniz kimi keserdiniz?
2017de göbek bile yaptı sen ne diyosun ama o biraz eglenceli bi tiptirCocuk tembel yav dun gece uyku tutmadi gs tvdeki roportajlari izledim
Yazin 2 ay yattim diyor recep
Gomizin son paylaşıma bak açıklamayı oku anlarsın
Trezeguet'i aldik farz edelim.. bir futbolcuyu da kesmek zorundasiniz kimi keserdiniz?
Trezeguet gelirse Belhanda gitmiş demektir.Bonservisini ödeyebilmek açısından söylüyorum.Bu durumda 4-4-2 ye döneriz.Göbek Fernando,Ndiaye,kanatlar Trezeguet ve Feg.Forvet ise Onyekuru,Diagne.Trezeguet'i aldik farz edelim.. bir futbolcuyu da kesmek zorundasiniz kimi keserdiniz?