Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorucuydu bu transfer dönemi. Kazasız belasız çooook geçte olsa hallettik bir şekilde.
Nöbet arkadaşlarıma iyi forumlar diliyorum, güzel muhabbetler ettik 1 ay boyunca.
Artık yaz döneminde buluşuruz yine nöbette, umarım şampiyon oluruz bu süreçte.
Ligin 2. yarısı hayırlı ve uğurlu olsun

DyQ9QWEXgAQbyOP.jpg

DyQ9QtQXQAMFt7Y.jpg

İhtiyar oyuncu almamak iyi oldu. Sadece Kostas 30 yaşında ama o da 1.5 yıllık kiralık olarak geldi.

Gelen oyuncular son kurşununu atmaya gelmiyor. Tutarsa en az 3-4 sezon gidebilecek durumda hepsi. Tutmazsa da elden çıkarmak için uygun durumdalar.

Kısıtlamalar varken transferde adımları bu şekilde atmak daha doğru. Burayı son durak olarak görmeyen oyunculara yoğunlaşmaya devam etmeliyiz önümüzdeki transfer sezonlarında da.

Profesyonel futbolcu Christian Luyindama Nekadio ve kulübü S.A. Standard De Liege ile oyuncunun 2018-2019 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 3.000.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz 2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde oyuncunun satın alma opsiyonuna tek taraflı olarak sahiptir.

Futbolcuya ise 2018-2019 futbol sezonu için net 600.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Oha Luyindama'nın ücreti 600 bin euro müthiş

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luyindama'nın satın alma opsiyonu belirtilmemiş.

Yaptığımız transferlerde taraftarın payı çok büyük. Bir allahın kulu da idda edemez ki taraftar bastırmasa da yönetimin bu transferleri yapacağını..
Büyüksün Galatasaray taraftarı..

Luyindama KAP ayrıca :)

Nedenini bilmiyorum ama Maicon'un bu duruma düşmesine üzüldüm.

Ne yalan söyleyeyim bende üzüldüm..

Beni daha da üzen instagram da falan yazık küfretmişler Maicon'a taraftar git diye.. ayıp oldu..

Yeni yetme taraftarın birşeyi anlaması gerek Galatasaray bi his takımıdır..

Ailecek zor durumda zaten inşallah dibe vurmadan toparlar

Son dakika bişey olurmu acaba
Heycan yapmayalım.
Sıra sende FT . Alanya ya gider alayinada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt