- 23 Ocak 2019
- 22.162
- 28.638
- 2.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 ay için 3 milyon çok değilmi, ya alamazsak para boşa gidiyor
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla bilmiyorum neyi hesapladılar ne yapmaya çalıştılar şuan Maicon satılsa yaz transferi bütçesine mi yazacağız vsTreguezt sakladılar olmadı galiba...
5 milyon zorunlu satın alma. Bu adam bizim artık rahat ol kardeşcim.6 ay için 3 milyon çok değilmi, ya alamazsak para boşa gidiyor
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transferin son günü aranıza katılan gönüldaşınız olarak; misafir olarak da olsa sürekli takip ettim. Burada tek tek oyuncu araştıran, yabancı siteleri samanlıkta iğne arar gibi bulup transfer haberlerini getiren, görüşleri bize uysun uymasın fikirlerini paylaşan, benim gibi misafir olarak da olsa sürekli gözü kuşağı burda olan renktaşlarıma ve tabiki hatalarıyla sevaplarıyla bu güzel oluşumu sağlayan Admin Moderatörlerimize teşekkür ederim. Unutmadan Galatasaraylı gibi gözüküp Fenerli arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Anacınız ne olursa olsun doğru yerdesiniz ? Gurur yapmayın Galatasaraylı olmak ayrıcalıktır hatanın neresinden dönerseniz kardır. ? Ve tabiki bu cümlelerim transfer nöbeti içindi. Kabul ederseniz maç topiklerinde de burdayız inşallah...An itibariyle biz...
![]()