Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre mor’u niye istemiyorsunuz yav. İlk 11de baslayacak degil zaten, savunmayı cozemediginde 80de atarsın sahaya bir seyler yapar, onye’den falan hızlı adam

karar vemrelik bi durum yok bence. adam ağır disiplinsiz ve kadro dışı. seve seve göndereceklerdir piyasa yapsın diye. önemli olan biz gerçekten istiyomuyuz istiyosak her türlü alırız.
az buçuk bi düzenimiz oldu bu düzende iş yapar emre mor. garry den boşalan 1 kanat açığımız var.
opsiyon koymayı akıl ederler umarım

Kasimpasayi zengin yapacaz adamlar yaz transfer doneminde bu parayla ne topcular alir bizim beceirksizlerde izlesin bakalim

Emre Mor kendi psikolojik olsada ligteki rakiplerede psikolojik üstünlüğe katkısı olur. Heleki Luyindama, Diagne ve Kostas 3lüsüde beraberinde gelirse

opsiyon koymayı akıl ederler umarım
farketmez ya adam 2 defa kadro dışı kaldı takımında. satamıyorlar da durum böyle olunca. baya baya kazık oldu emre transferi bunlara. opsiyonsuz bile alsak ciddi çıkış yapamazsa gene kiralarız.

Atalay,yunus,celil,mustafa,yusuf,yunus,gökay,ismail,abdussamed bu cocuklar seneye 23 kisilik rotasyonda kesin olmali kalan kadro full yabanci ve emre akbaba ile tamamlanmali.

Ayın 30 unda maaşlar ,alacaklar ve verecekler yatacakmis. Sanırım o yüzden beklitiliyor. Matematik prof u olsa bizim kadar bilgi sahibi olamaz. ,,5 bilinmeyenli denklem sorusunu çözmek bizim taraftara viz gelir

Diagne’yi alırsak yazın satıp onye’nin bonservisini alırız bence. Gerci onye icin 20-25 istiyorlar diye bir sey duymustum ama

Hepsi güzel hoş da ( aslında değil ) .. linnesin sözleşmesini unuttular galiba bunlar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

radyo sprda sabah programı yapan sabri ugan cagne ile 12,8 milyon euro bunun 7,5 peşin , 3 milyon euro bonus ve sonraki tasıştan %25 pay verdiğimizi söyledi. eğer böyle bir transfer yaparlarsa yazıklar olsun

Forum ekonomi konusunda berbat. Geçen birine borsada Galatasaray kağıtlarım var yükselmesini bekliyorum demiştim. Bilmiş bilmiş hayatta yükselmez sat demişti iyi ki satmamışım uçtu kağıt

O bizzat bendim renkdaş. Madem laf attın ben de sana ve yorumunu beğenen cahillere hakettiği sekilde cevap vereyim.
Ben sana hisseni sat birsey olmaz demedim, çok daha fazla getiri sağlayabileceğin daha sağlam şirketler olduğunu söyledim.
Senin pozisyon aldığın GSRAY hissesi 10 Aralık'tan itibaren yaklaşık %20 getiri sağlamış. Benim aynı tarihlerde aldığım Tukas %60 getiri sağlamış.Bu yalnızca bir örnek. Daha bunun gibi cok ornek var bende.
Ekonomiye gelince, önce kendini geliştir sonra benimle tartış bu konuları.Bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir üreten boş çoğunluktan olmamanı tavsiye ediyorum. Üzüldüm sizin için.

hadi be kardesim transfer yapsaniza be yaw

Mitroglunu alsınlar birde mor gelsin yeter diagne kazigini kaldiramam zenci forvetimizde olmayi versin

----------------------Muslera----------------------
Linnes------Luyindama--------Marcao-------Nagatomo
-------------Transfer-------------Transfer---------
Transfer-------------Akbaba(Belhanda)---------Transfer
----------------------Diagne------------------------------

Eğer şu dakikalarda Maicon gider Luyindama gelirse söylendiği gibi Diagne gelirse;

Seneye çok sağlam bir operasyon gerekiyor şuan Diagne gelse bile. Yönetim bu yaz Mariano - Feghouli - Fernando üçlüsünü kesinlikle okutmak isteyecektir.Bunlardan Fernando ya da Feghouli ayrılmayabilir ama Mariano kesinlikle ayrılacaktır zaten alıcıları da olan oyuncular. Onyekuru kiralanamaz ve Ndiaye'nin de tekrar kiralanacağını düşünmüyorum. Nagatomo'nun bile yerine oyuncu bakılabilme ihtimali var. Donk'un ayrılık ihtimalinin de yükseldiğini düşünüyorum. Belhanda'da gidebilir sürpriz olmaz. Mor gelirse kiralık olarak bu sene seneye de kiralanır veya satın alınır , gözalıcı bir performans gösterecektir bence, Semih'in satın alma opsiyonu da kesin kullanılır zaten.

Ortasahalar için Polonya liginden sürpriz gelebilir. Kanata Trezeguet için şartları fazlaca zorlayacaklardır , ama gerisi mühim.

KAP istiyoruz artık :angry:

diagne çok para evet son gün diagne gelecekse neden son gün bu da saçmalık evet lakin 30 gol barajını geçeceği ve genç olduğu için yazın 15 ve üstü rakama satarız diye düşünmüş olabilirler

radyo sprda sabah programı yapan sabri ugan cagne ile 12,8 milyon euro bunun 7,5 peşin , 3 milyon euro bonus ve sonraki tasıştan %25 pay verdiğimizi söyledi. eğer böyle bir transfer yaparlarsa yazıklar olsun
sonraki satıştan %25 doğruysa valla bildiğim bütün küfürleri saydırırım böyle bişey olamaz yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt