Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mitroglou yeterli, tek basarisi tr'de kontraatak takiminda cok gol atmak olan sorunlu bir tipe 13 milyon euro falan verilmemeli.

Rtaş borsa konuşacaksak ömrü hayatında benim kadar kazanmamışsındır onun gerek yok herkesin kazandığı kendine ☺️?

Seninle borsa konuşmam için ilk 10 yılı yurtdışında toplam 22 yıl profesyonel olarak bu işi yapmış olman gerekir ki böyle bir ihtimal yok. Dediğin gibi herkesin kazancı kendine. Zaten laf atmasaydın cevap vermezdim.

Girmeyeli uzun zaman olmus, Özgür Ayten olayı nedir mesaj kutuma bırakabilirseniz sevinirim. Diagne gelmesin bu arada

Beyler el atın da şu Maicon'u gideceği yere kadar bırakalım. Ben tek başıma taşıyamam. Son anda kalacak diye ödüm kopuyor.

Bugün artık ne olacaksa olmalı. Yarın evraklar yetişmezse kulüp karışır. Zaten gerginiz artık tahammül kalmadı!

[B]İBRAHİM SETEN[/B]‏ @[B]ibrahimseten[/B] 16 sa.16 saat önce
Daha fazla
SON DAKİKA (N’JIE-BEŞİKTAŞ):
2705.png
beşiktaş, marsilya’nın 25 yaşındaki kanat oyuncusu clinton n’jie için kiralama teklifi yaptı..
2705.png
kamerunlu oyuncu babel’in yerine takviye olarak düşünülüyor..
2705.png
tam bir fırsat transferi; bakalım fransızlar ikna edilebilecek mi?

Bize forvet diye çakacaklardı şunu. %100000000000 menajer önerisi.

Oyuncuyu değerlendirir misin bize gökhan?
Çok değişik bir herif. Çok sevdiğimiz de oldu, çok sövdüğümüz de. Bıçak gibi. Ortası yok. Kariyeri de öyle zaten. Ani yükselmeler ve ani düşüşlerle dolu. İstikrarsız yani. Olympiakos'da parlak dönemini yaşadı ve baya bir miktara Fulham'a transfer oldu. Tutunamadı, düşüşler yaşadı. Sonra oraya buraya kiralandı. Bir şekilde Benfica'ya yolu düştü. Orada da prime dönemini yaşadı diyebilirim. Sonra 10-15m€ aralığında bir rakama bize(Marseille'e) geldi. Dediğim gibi burada da iyi dönemleri oldu. Ama şuan düşüşte. Bize gelse nasıl olur, yine yükselir mi bilemem. Ama genel anlamda nefret duymadığım bir oyuncu kendisi. Gelse olumlu karşılarım şahsen.

Luyindama ve Mbaye Diagne gelsin ulan artık , Maicon ve Eren'i de tekmükleyelim bitsin bu iş

[B]İBRAHİM SETEN[/B]‏ @[B]ibrahimseten[/B] 16 sa.16 saat önce
Daha fazla
SON DAKİKA (N’JIE-BEŞİKTAŞ):
2705.png
beşiktaş, marsilya’nın 25 yaşındaki kanat oyuncusu clinton n’jie için kiralama teklifi yaptı..
2705.png
kamerunlu oyuncu babel’in yerine takviye olarak düşünülüyor..
2705.png
tam bir fırsat transferi; bakalım fransızlar ikna edilebilecek mi?

Bize forvet diye çakacaklardı şunu. %100000000000 menajer önerisi.
Aslen forvet zaten. Ama rotasyonda kanatta da oynayabiliyor. Şuan Marseille'de forvet ve kanat rotasyonu dolu olduğu için 6 aylığına kiralanması Marseille adına işimize gelir şahsen. Boş oturmamış olur.

Gündüz bir şey olmaz yine gece hareketlenir buralar. Yarına anca açıklar bunlar transferi

Nerde kaldi ya bu kaplar. Yetti artik.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka mısınız Mitroglou tek başına nasıl yeter adam ölmüş ağlayanı yok.Yedeğe bile istemem ben açıkcası da katlanacaz artık.Diagnenin bonservis olayına gelince evet çok pahalı ama eldeki parayı 2 günde harcamamız gerekiyo.Tettehe falan bassak daha iyi olurdu tabii ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt