- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
kapstrofobia var bende transferler yetişmeyecek diye çok korkuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayım sizi kınıyorum...Tamam da bu her yerde öyle. Bizim icin 10-15 mio üst limit.
Bale southdan Thame 10 a mi gitti? Reale ise 100e yakin ( oyuncu iyi kötü farkli ama boyut olarak).
Musap , hoca aleti yağlamış UEFAya hazırlanıyor sanki ne diyorsun?He
Diagne 10
Bu arkadas 8 olursa
4 mio ya Maicon gitmesi yeterli. Diagnenin bonusu yazin sayiliyor
İlk.macta gitti hem deYaşı büyük olanlar hatırlar Bursa da Pingel vardı ligin anasını ağlatıyordu fener transfer etti şimdi ayvayı yedik demiştik adam sakatlandı futbol hayatı bitti hiç top oynayamadıydı belkide fenerin ligdeki başatlığı bu olayla sona ermişti Cagne de aynı havayı görüyorum inşaallah akıbeti benzemez yoksa kasıp kavuracak gibi duruyor.
Iste vizyon sahibi bir cimbomluBahsedilen transferler bence lig için değil bariz uefa kupası için olduğunu düşünüyorum.
Mugdat.jpgBu rezillikdir diagne transferine alkış tutan taraftarı kınıyorum.Galatasaray soyuluyor,milyar dolarlık riva ve florya peşkeşi yetmedi herhalde Galatasaray peşkeş çekiliyor.büyük soygun var,büyük rezalet var.
almamış kontrol ettim 1689 aktif takip sayısı şu anluyindama instagramda bizi takibe almis... geldi sanirim