Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kapstrofobia var bende transferler yetişmeyecek diye çok korkuyorum

Galatasaray, Christian Luyindama'yı 9 M € karşılığında kadrosuna kattı. Oyuncu ile 4.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Bu transferin ardından Maicon'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. (Fanatik)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu rezillikdir diagne transferine alkış tutan taraftarı kınıyorum.Galatasaray soyuluyor,milyar dolarlık riva ve florya peşkeşi yetmedi herhalde Galatasaray peşkeş çekiliyor.büyük soygun var,büyük rezalet var.

He
Diagne 10
Bu arkadas 8 olursa

4 mio ya Maicon gitmesi yeterli. Diagnenin bonusu yazin sayiliyor

Bahsedilen transferler bence lig için değil bariz uefa kupası için olduğunu düşünüyorum.

Luyindama da geldi diyorlar

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luyindama Marcao'dan bile daha iyi gözüküyor inanılmaz işler yapar.

Aynı şekilde benimde, eve geçmeyi bekliyorum yatıp terlemek için, yoksa dayanamazsam serum yerim diye düşünüyorum.
Dediğin gibi sabah yutkunmada zorluk ile başladık, işe varasıya felaket bi halsizlik.

Yaşı büyük olanlar hatırlar Bursa da Pingel vardı ligin anasını ağlatıyordu fener transfer etti şimdi ayvayı yedik demiştik adam sakatlandı futbol hayatı bitti hiç top oynayamadıydı belkide fenerin ligdeki başatlığı bu olayla sona ermişti Cagne de aynı havayı görüyorum inşaallah akıbeti benzemez yoksa kasıp kavuracak gibi duruyor.
İlk.macta gitti hem de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt