Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tarihin gördüğü en kötü stoperlerdenGayet iyi adam. Tek sorunu ağır olmasi onuda Marcao kapatiyor. Uyum yakalandi orada iyi veya kötü.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6 saat ilerdeler bizden renktaşTürkiye-Japonya arası kaç saat ?
Yas anlaminda da gayet iyi. Gencler + tecrübeliler neredeyse ayniGelen gidenler sonrası:
Muslera-32
Mariano-32
Linnes-27
Luyindama-25
Nagatomo-32
Donk-32
Marcao-22
Fernando-31
Ndiaye-28
Feghouli-29
Belhanda-29
Onyekuru-21
Diagne-27
Mitrouglou-31
Çipe-24
Taşdemir-23
Kaya-27
Akbaba-26
Atalay-18
Sinan-25
Mitroglou hakkında acayip olumsuz benim görüşüm hem maliyeti çok fazla hemde bu sezonki marsilya performansı rezalet ötesi. Marsilya taraftarı bayram ediyor şuan,bizim bi ara sabriyi satmaya çalışırken sosyal medyadan dalgasına övüyorduk aynısını marsilya taraftarı yapıyor şuan.
Seten de, Naci de, Volkan Kılıç da, FutbolArena da bilmem ne de Mitroğlu'nu daha şimdi yazdı. Renktaşların içi rahat olsun diye önce Serdar Aziz mevzusunda Fener'e kesin olarak vermediğimizi yazdım burada tüm basın Fener'e gitti derken hem de bedeveye. Sonra da 3 transferi kesin bilgi olarak yazdım. Hatta Yunus'un gideceği bile hiçbir yerde yokken yazdım. Ne mutlu ki sucukçu moderatörler hariç düzgün insanlarla da tanışıp özel mesaj yoluyla çok güzel mesajlar aldım, saygı gösteren herkese çok teşekkür ederim.
Mitroglu UEFA listesine yazilmaz
Ulan gomisten gireni çıkarmaya çalışıyor onlar sabaha kadar konuşsunlarMitroglou hakkında acayip olumsuz benim görüşüm hem maliyeti çok fazla hemde bu sezonki marsilya performansı rezalet ötesi. Marsilya taraftarı bayram ediyor şuan,bizim bi ara sabriyi satmaya çalışırken sosyal medyadan dalgasına övüyorduk aynısını marsilya taraftarı yapıyor şuan.
Seten de, Naci de, Volkan Kılıç da, FutbolArena da bilmem ne de Mitroğlu'nu daha şimdi yazdı. Renktaşların içi rahat olsun diye önce Serdar Aziz mevzusunda Fener'e kesin olarak vermediğimizi yazdım burada tüm basın Fener'e gitti derken hem de bedeveye. Sonra da 3 transferi kesin bilgi olarak yazdım. Hatta Yunus'un gideceği bile hiçbir yerde yokken yazdım. Ne mutlu ki sucukçu moderatörler hariç düzgün insanlarla da tanışıp özel mesaj yoluyla çok güzel mesajlar aldım, saygı gösteren herkese çok teşekkür ederim.