Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kap manyagi olacagiz az kaldi

Mitroglou bedava kiralık sanırım Diagne 12 Luyindama da 9

Albayrak: ''Yeter da alim mi daha?? ay lav yuu hozammm"

Transfer tam olarak ne gün bitiyor ?

Ayrıca sanırın Yunus ile Maicon un parası Luyindama ya gitti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seten de, Naci de, Volkan Kılıç da, FutbolArena da bilmem ne de Mitroğlu'nu daha şimdi yazdı. Renktaşların içi rahat olsun diye önce Serdar Aziz mevzusunda Fener'e kesin olarak vermediğimizi yazdım burada tüm basın Fener'e gitti derken hem de bedeveye. Sonra da 3 transferi kesin bilgi olarak yazdım. Hatta Yunus'un gideceği bile hiçbir yerde yokken yazdım. Ne mutlu ki sucukçu moderatörler hariç düzgün insanlarla da tanışıp özel mesaj yoluyla çok güzel mesajlar aldım, saygı gösteren herkese çok teşekkür ederim.

Bence maicon işi kesin çünkü adam dünkü maçta statda bile yoktu

Gelen gidenler sonrası:

Muslera-32
Mariano-32
Linnes-27
Luyindama-25
Nagatomo-32
Donk-32
Marcao-22
Fernando-31
Ndiaye-28
Feghouli-29
Belhanda-29
Onyekuru-21
Diagne-27
Mitrouglou-31

Çipe-24
Taşdemir-23
Kaya-27
Akbaba-26
Atalay-18
Sinan-25
Yas anlaminda da gayet iyi. Gencler + tecrübeliler neredeyse ayni

Ulan Yunusta gitmesin be lütfen Emre Mor denen apaçiden 10 kat iyi olacak o

Mitroglou hakkında acayip olumsuz benim görüşüm hem maliyeti çok fazla hemde bu sezonki marsilya performansı rezalet ötesi. Marsilya taraftarı bayram ediyor şuan,bizim bi ara sabriyi satmaya çalışırken sosyal medyadan dalgasına övüyorduk aynısını marsilya taraftarı yapıyor şuan.

ona bakarsan geçen sene de interliler yuto gittiği için bayram ediyordu. Bazı oyuncular bizde tutmaz ama başka yerde tutar. Bizimkiler Alex Telles'i de beğenmiyordu hatta çoğu kişi Carole daha iyi bile diyordu. Adam Porto'da neler neler yapıyor..

Seten de, Naci de, Volkan Kılıç da, FutbolArena da bilmem ne de Mitroğlu'nu daha şimdi yazdı. Renktaşların içi rahat olsun diye önce Serdar Aziz mevzusunda Fener'e kesin olarak vermediğimizi yazdım burada tüm basın Fener'e gitti derken hem de bedeveye. Sonra da 3 transferi kesin bilgi olarak yazdım. Hatta Yunus'un gideceği bile hiçbir yerde yokken yazdım. Ne mutlu ki sucukçu moderatörler hariç düzgün insanlarla da tanışıp özel mesaj yoluyla çok güzel mesajlar aldım, saygı gösteren herkese çok teşekkür ederim.

Luyindama ve Mitroglou da bitti mi acaba ?
Saygılar..

Mitroglou hakkında acayip olumsuz benim görüşüm hem maliyeti çok fazla hemde bu sezonki marsilya performansı rezalet ötesi. Marsilya taraftarı bayram ediyor şuan,bizim bi ara sabriyi satmaya çalışırken sosyal medyadan dalgasına övüyorduk aynısını marsilya taraftarı yapıyor şuan.
Ulan gomisten gireni çıkarmaya çalışıyor onlar sabaha kadar konuşsunlar

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vay be mitroglunu çöp demekte neyse adam iyi olur inşallahta herkes yanilir adam zaten şu anda 10 gol falan atsa balotelliye almasalar sana vermezler hala iş yapacak potansiyeli var tam bizim lige uygun sol ayağını iyi kullanıyor daha ne istiyorsunuz be forvet alamicaz diye çırpınıyorduk.

Emre ne oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt