Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bir sorum olacak. 11-0 yabanci kurali var. Yani zaten Ilk onbirde oynacak türk oyuncumuz yok buda demek oluyor mitrogolu ve Linnes Ilk 18 kadrosuna giremeyecek

Değişti o galiba. 12 yabancı sokabiliyorsun , biri Donk olur diğeri de sakatlanan biri muhtemelen.

Luyindama'nın zor olması anlaşılır zira Maicon'a teklif + Yunus'un gitmesine bağlı Özgür Bey'in kaynağına göre.

@Özgür Ayten , teşekkür ederim renktaş aktardığın bilgiler için. Dün ilk şüpheyle yaklaşmıştım sana ama bizzat sen yazdıktan sonra Ali Naci'lerin Seten'lerin yazdığına gözlerimle şahit oldum :) Ertan Süzgün, Yunus için son dakika geliyor birazdan yazdığında, içimden sana güvenerek 3.5 diyecek şimdi dedim, aynısını yazdı :D :D
Rica ederim renktaş. Hepimizin ihtiyacı bu sinir bozucu bekleyişle geçen süreçte rahatlamak idi, yardımcı olabildiysem ne mutlu :))

Japon basınında Maicon için söylenen bonservis 700 milyon Yen, yaklaşık 5.6 milyon €'ya tekabül ediyor.

Her milletten oyunucumuz var..

Brezilya
Uruguay
Norveç
Japonya
Senegal
Nijerya
Yunanistan
Fas
Cezayir
Hollanda

Luyindama

Galatasaray, Standard Liege Kulübüne 5 milyon euroluk resmi teklif yaptı...

Belçika ekibi bu teklifi düşük bulup 8 milyon euro bonservis bedeli talep etti...

Transfer ve fiyat artışı Maicon'un durumuna bağlı...
️ Ali Naci

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cok para harcanacaksa orta saha yahut forvete harcansin

stopere o kadar gömmenin ne anlami var

Adam gelsin diye yüksek maaş verseler anlarım da Japonya'dan Maicon'a neden yüksek bonservis versinler orasını anlamıyorum.

SON DAKİKA | Kasımpaşa ile Diagne için her konuda anlaştı. 27 yaşındaki oyuncu için Galatasaray 10 milyon € peşin olmak üzere toplam 12.8 milyon € bonservis ödeyecek. Şampiyon olması halinde ayrıca Kasımpaşa’ya 500 bin € daha bonus ödenecek. (Bip Spor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

defans olsam korkarım bunlar üstüme gelidiğinde :)

DyJxKyjW0AAAo_C.jpg

DyJxL8RXgAA9AH8.jpg

Aynı lig icindeki takıma sampiyonluk bonusu cok sacma yav. Diyelim ki son sampiyonluk macımız pasayla, keriz mi adamlar macı bırakmasın. 500 b euro diyorlar, 3m tl yapar. Galibiyet primi 2.1m tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt