Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nobetin icine etmeye yeltenen sucukcuyu disariya alalim lutfen.

Makukula da sallıyordu. O da çöptü bu da çöp.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi endiselendim simdi...

Buyuk takimlarin Turkiye icinden yaptigi ve basarili olan yabanci oyunculardan ornekler verebilir misiniz millet? Aklima oyle ahim sahim bir ornek gelmedi su an.

tassagini yiyim özgürr
Onu Jailson'a sakladım renktaş, sene sonu haşlanmış şekilde kutlamalarda yedirmeyi planlıyorum. Bu arada forma için iddiaya girdiğim arkadaş kimdi? Ve 5 tane öğrenci arkadaş içinden kura çekerek 1ine hediye edeceğim o formayı. Forumu kirletmemek adına özel mesajla ilk gelen 5 mesajdaki öğrenci arkadaşımız içerisinden seçeceğim.

şimdi bunlar inşallah şöyle bir hamle yapmazlar;
maliyet nedeni ile Diagne'den vazgeçtik, Mitroglunu aldık.
herşey beklerim ben bunlardan.
valla mantıklı bile olur biz ikisinin yerine ze luisi almalıydık takımın oyununa en yatkın oyuncuydu parasından ziyade oyun yapısı itibari ile de diagneyi beğenmiyorum takım oyununa katkısı sıfır her golü ben atıcam havasında gomisinde oyunu böyleydi gitmesine üzülmedim açıkcası inş. takımın şu anki oyununa zarar vermez ikisiarasında tercih yapacak olsam kesinlikle kostas daha bir klas daha tecrübeli oyunun içinde aktif bir futbolcu

Sporx
Screenshot_20190130-133252~2.webp

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Özgür Ayten , teşekkür ederim renktaş aktardığın bilgiler için. Dün ilk şüpheyle yaklaşmıştım sana ama bizzat sen yazdıktan sonra Ali Naci'lerin Seten'lerin yazdığına gözlerimle şahit oldum :) Ertan Süzgün, Yunus için son dakika geliyor birazdan yazdığında, içimden sana güvenerek 3.5 diyecek şimdi dedim, aynısını yazdı :D :D

Volkan kılıç luyindama işi zor diyor . Umarım yine atıyordur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Luyindama , Marcao , Diagne .
Hepsi bonservisle elimizden çıkarabileceğimiz oyuncular.
Ben beğendim , geç olsa da , iyi iş.

Son düzenleme:
@Ünsal Vardar

Yahu benim seninle ne gibi bir derdim olabilir? Çok birşey söylememi istersen ben İzmirliyim. İstanbul'u da sevmem. Saçma sapan bir muhabbet için mi sevmediğim yere gideceğim? Yolun düşerse beklerim en fazla bir çay içeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt