Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tmm yolum düşerse ilk sana yazacağım
Makukula da sallıyordu. O da çöptü bu da çöp.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kavga filan yok yahu. Modunuz özünden kesitler veriyor sadece. Tehditler kavgaya çağırmalar havada uçuşuyor.kavga mi var
Onu Jailson'a sakladım renktaş, sene sonu haşlanmış şekilde kutlamalarda yedirmeyi planlıyorum. Bu arada forma için iddiaya girdiğim arkadaş kimdi? Ve 5 tane öğrenci arkadaş içinden kura çekerek 1ine hediye edeceğim o formayı. Forumu kirletmemek adına özel mesajla ilk gelen 5 mesajdaki öğrenci arkadaşımız içerisinden seçeceğim.tassagini yiyim özgürr
valla mantıklı bile olur biz ikisinin yerine ze luisi almalıydık takımın oyununa en yatkın oyuncuydu parasından ziyade oyun yapısı itibari ile de diagneyi beğenmiyorum takım oyununa katkısı sıfır her golü ben atıcam havasında gomisinde oyunu böyleydi gitmesine üzülmedim açıkcası inş. takımın şu anki oyununa zarar vermez ikisiarasında tercih yapacak olsam kesinlikle kostas daha bir klas daha tecrübeli oyunun içinde aktif bir futbolcuşimdi bunlar inşallah şöyle bir hamle yapmazlar;
maliyet nedeni ile Diagne'den vazgeçtik, Mitroglunu aldık.
herşey beklerim ben bunlardan.
21 kişilik kadro yaparsan 12 yabanci alabiliyorsun kadroya...2 yabanci dışarıda kalacakBeyler bir sorum olacak. 11-0 yabanci kurali var. Yani zaten Ilk onbirde oynacak türk oyuncumuz yok buda demek oluyor mitrogolu ve Linnes Ilk 18 kadrosuna giremeyecek
Süper Lig'de kadrolar artık 21 kişi olacak. Kadroda kaç yabancı oyuncu bulundurulabilecek? | Goal.comBeyler bir sorum olacak. 11-0 yabanci kurali var. Yani zaten Ilk onbirde oynacak türk oyuncumuz yok buda demek oluyor mitrogolu ve Linnes Ilk 18 kadrosuna giremeyecek