Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yonetim ve taraftarlar her transfer donemi 1 koca kazik yemeden bitirmez.

Salak bir taraftarin grubun salak yonetimi

Transfer taraftarı diye tabir edilen kişiler herkese razı..
Bide trezeguet ismi çıkmış scout ekibi ve teknik ekibe bravo iyi çalışıp adam buluyolar valla diagne icin 13 milyon isteyen kulüp trezeguetle birlikte 23 ister üstüne verdigımiz çöplerin maaş farkınıda ister bide başkan hala m.cengiz hatirlatıyım..

Bizim taraftar tam cahil.

Hayati boyunca hic bi yerde basarilj olamamis sadece super ligde penalti krali olam forvete 10milyon felan

10milyona ben 3 forvet getiririm, hepside Diagne denilen kaziktan iyi

Turkiyede basarili oldu ya
Sen viscayi da begenmiyordun
Herif basaki sampiyon yapacak 8gol 8 asist

Beyler, bu transfer sezonu bitene kadar son mesajım. Trezeguet olayı yalan. Serdar - Fener olayı yalan. Kaynağımı hiçbir yerde duyurmazsanız, kendisinin başı yanmazsa çok mutlu olurum. Küçük bir gidiş sürprizi daha olabilir. DM kutum 30 mesaja yakın oldu, lütfen yazmayın (artistlik içermez, yanlış anlamayın :)) Hepinize iyi nöbetler.

Send nudes diye mesaj atmistim geri donus olmamis henuz yaziklar olsun

Saka bir yana tesekkurler renktoid

Sadece maicon giderse 3 yabancı hakkımız mı oluyor?

Turkiyede basarili oldu ya
Sen viscayi da begenmiyordun
Herif basaki sampiyon yapacak 8gol 8 asist
Visca vasat ve cöp bir futbolcudur.

Futbol fakirleri oldugu ligde istatistik olarak iyi olmasi bir anlama gelmiyor.

Vasat ve cöp sevenler dernegi kurun, superligdeki herkesi alin oraya koyun.

Alp Pehlivan: "Kasımpaşa'da yaprak kıpırdasa benim haberim olur. Kasımpaşa eli güçlü olan taraf. Minimum Diagne olacak. Masada Trezeguet de var. Takasta da Ahmet Çalık ve Eren Derdiyok da var. Masaya hiç olmadık isimler de gelebilir."(TRT Spor)
Abdurrahimide verelim :)

Hep dediğimi yine diyeyim; pazarlık masasına oturacağın ve kalkacağın zamanı bilmek büyük erdemdir futbol piyasasında...

Güya çok iyi işler yapan scout ekibimiz var, Elmander bizim adımıza Kuzey Avrupa liglerini tarıyordu, Hasan Şaş bilmem nereye futbolcu izlemeye gidiyordu filan ya; tısss?!...Hiçbiri olmasa bile, iste yeterki, menajerler forvet yağdırırdı; seç seç al!...Mütevazı Anadolu takımları neredeyse bedava fiyatına ne futbolcular bulup getiriyor; bizimkiler 5-10 milyona bile bir tane işe yarar forvet oyuncusu bulamıyor heyhat!...

Yönetimde futbol aklına sahip kimse yok (Olsa ayrı dert, Hoca ile çatışma kaçınılmaz!); teknik ekip de yol gösterip yardımcı olacak yeterliliğe sahip olmadığını ispatlamış oldu. ''Modeste' yi, Pato' yu, Alan' ı istedik, almadılar'' demek, sorumluluğu üzerlerinden almaz; hepsi çok zor transferler. Niye transferi nispeten kolay bir forvet oyuncusu istemezsin?...

Bu transfer nobetlerindede en cok uzuldugum Falcao, Tetteh, Alan, Pato lu kurdugumuz kadrolardan Diagne, Trezeguet ve Mitroglu gibiler ile kadroya dönüşüyoruz ya..

15 milyon euro + ahmet + sinan + eren + mugdat = diagne+trezeguet+tarkan serbest

maicon 6ya paket
sezon sonu donk ve selcuktan kurtuluyoruz

Veli Yiğit: Fatih hoca Feyenorddan orkun Kökçü yü istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt