Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
Bizim yonetim ve taraftarlar her transfer donemi 1 koca kazik yemeden bitirmez.
Salak bir taraftarin grubun salak yonetimi
Salak bir taraftarin grubun salak yonetimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim taraftar tam cahil.
Hayati boyunca hic bi yerde basarilj olamamis sadece super ligde penalti krali olam forvete 10milyon felan
10milyona ben 3 forvet getiririm, hepside Diagne denilen kaziktan iyi
Beyler, bu transfer sezonu bitene kadar son mesajım. Trezeguet olayı yalan. Serdar - Fener olayı yalan. Kaynağımı hiçbir yerde duyurmazsanız, kendisinin başı yanmazsa çok mutlu olurum. Küçük bir gidiş sürprizi daha olabilir. DM kutum 30 mesaja yakın oldu, lütfen yazmayın (artistlik içermez, yanlış anlamayın) Hepinize iyi nöbetler.
isim alalımBizim taraftar tam cahil.
Hayati boyunca hic bi yerde basarilj olamamis sadece super ligde penalti krali olam forvete 10milyon felan
10milyona ben 3 forvet getiririm, hepside Diagne denilen kaziktan iyi
Visca vasat ve cöp bir futbolcudur.Turkiyede basarili oldu ya
Sen viscayi da begenmiyordun
Herif basaki sampiyon yapacak 8gol 8 asist
Abdurrahimide verelimAlp Pehlivan: "Kasımpaşa'da yaprak kıpırdasa benim haberim olur. Kasımpaşa eli güçlü olan taraf. Minimum Diagne olacak. Masada Trezeguet de var. Takasta da Ahmet Çalık ve Eren Derdiyok da var. Masaya hiç olmadık isimler de gelebilir."(TRT Spor)
Haluk yürekli diagne ve miroglu düşünülüyor diyor. Diagne as , miroglu yedek forvetDiagne ne oldu şimdi? Son durum nedir?
Diagne ne oldu şimdi? Son durum nedir?
Ne yazmıştın reyz?
Ulan 10M peşin vermek gibi bir mallık yapmazlar umarım. Fiko TV alır gibi 82438384 taksit yaptırıyor.Haluk yürekli diagne ve miroglu düşünülüyor diyor. Diagne as , miroglu yedek forvet