Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisi fazla kabul ama Diagne dogru 1 hamle. Adam kpasa'da 36 macta 32 gol atmis. Tetteh'e talip olduk 12m istediler, Onuachu'yi istedik 10m istediler, Spartak Ze Luis icin 15m istemis. Bunlarin arasinda bize sampiyonluk yolunda daha cok katki verecek isim kagit uzerinde Diagne.

Adam yarim sezon da 20 gol atti, sezon sonuna kadar 10 gol daha attigini ve sampiyon oldugumuzu dusunun sadece, teklif yagmuru olacaktir. Ben bu transfere ayni Badou transferi gibi bakiyorum. Sampiyon oldugumuzda sampiyonluktan ve cl'den gelecek olan parayi dusunun...

Kasımpaşa dan 700 bin Euro alıyormuş,biz de 1,5-2 m euroya bağlayabilirsek iyi olur.O zaman maaş+bonservisi toplam maliyeti ile iyi transfer olur.Ocak ayı için ?

Turgay demir şuan fesatlıktan kendini mıkmıklıyordur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmiş olsun çok kötü bir transfer sezonu geçirip wagner love 2 yi kadromuza kattık, kızacaksınız bana biliyorum ama konuşulan isinlerle yapılan işleri lütfen karşılaştırın iyidir kötüdür demiyorum ama bugün teknik özellikleri ne kadar iyi olursa olsun hiçbiriniz vestel telefon istemezsiniz.. (vestel telefon yerli değildir yerli montajdır.)
Umarım haksız çıkarım.
Ne kadar saçma bir yorum.

Ben hala kap bekleyelim diyor. Yılların İngilizce öğretmeni olarak şunu söylüyorum. Gomis'in yazdığı o cümle sakat. Gomis'in bu topa gireceğini zannetmiyorum.

Diagne'den çok zarar etmezsin adamın belli bir piyasası oluştu tutacağını düşünüyorum ama tutmazsa bile 8 Milyona falan satılır en kötü

Bu kadar cimrilikten ve cl'den elendikten sonra tüm parayı saçma sapan oyunculara yatırmak büyük iş. Amrabat v2. klasik Terim transferi..

Elini öpene 10 milyona satarsın bu adamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmiş olsun çok kötü bir transfer sezonu geçirip wagner love 2 yi kadromuza kattık, kızacaksınız bana biliyorum ama konuşulan isinlerle yapılan işleri lütfen karşılaştırın iyidir kötüdür demiyorum ama bugün teknik özellikleri ne kadar iyi olursa olsun hiçbiriniz vestel telefon istemezsiniz.. (vestel telefon yerli değildir yerli montajdır.)
Umarım haksız çıkarım.
2 hafta sonra golleri sıralamaya başlayınca gösterecek hepinize Vestel mi iPhone mu olduğunu? Sene sonunda da en az 15'e okuttuğumuzda iMac bilgisayar gibi olur gözümüzde. Rahat ol sen renktaş kobrayı salacak aslan.

Galatasaray, Mbaye Diagne transferi için Kasımpaşa ile 12,8 milyon euroya anlaştı. Sarı-kırmızılılar, 2018-19 sezonu sonunda şampiyon olursa Kasımpaşa'ya 500 bin euro bonus ödeyecek. (via @AliNaciKucuk)

Umarım haksız çıkarım.
blok

I would like to see, gormek isterim demis. Arada ince bi cizgi var ama essek degildir heralde gomis. Hayirli olsun.

Leş bi transfer skandal bi bonservis bedeli. Amrabat, Emenike ve daha nice örneği var bunun. Anadolu takımında çok iyi iş yapan iyi fizikli az süratli oyuncular büyük takımlarda iş yapmıyor niye anlamıyorsunuz bunu

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt