Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözlerim pörtledi ama tam kalkıp yatacağım derken gelişme oluyor anasını satayım. ;D

galatasarayımızın kadrosunda gol kralı forvet bulundurma geleneği > real madridin kadrosunda ballon dorlu futbolcu bulundurma geleneği

Valla paraya hiç takılmıyorum yetti artık, Alan - Tetteh falan dedik aylarca artık isimlerini gördükçe kusacak kıvamdaydık olmadılar işte. Son günler için şartlar dahilinde en iyi adamı alıyoruz umarım çok iyi işler yapacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Luyindima mı ne bence o olmayacak . Maicon kalır yani elde yine . Kostas da gelir olay biter gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener zenci sever diye 30 cmden aşağı düşmüyoruz forvette

Kasımpaşa ya bonus olarak Selçuk'u verelim, indirim yapmaslar da olur

selamın aleykum yoğun transfer döneminin kalbi kırık mücahitleri

kanat da sanki sikinti var feg ve onyekuru büyük soru isareti sanki ikinci forvet yerine trezeguet alsak daha mantikli

onyekurunun kiralik sözlesmesini 1 sene daha uzatsinlar acilen
Onyekuru kilit bir oyuncu gerçekten özellikle forvetsiz kaldığımız dönemde kendisi gibi gol yükünü çeken bir kanat oyuncusu takımda çok önemliydi ama takım oyunundan gerçekten çok kopuk adam

Kanat oyuncusu kendi oynadığı kadar takımını da oynatma derdi olacak, tıpkı geçen seneki Rodrigues gibi veya yine ligimizdeki Trezeguet gibi Onyekuru sol kanat diyemeyiz bence. Galatasaray 'ın sol ön tarafında serbest olarak oynayan tek düşüncesi golü kendisinin atması olan bir oyuncu

Onyekuru 'yu beğenmiyorum demiyorum da tıpkı Feghouli gibi olacak kanat oyuncusu dediğin, oyun içerisine katılacak bekini oyuna sokacak santraforu topla buluşturmaya çalışacak hani takımın atak başlatan oyuncusu olacak kanat dediğin adam. Bunları adam akıllı yapabiliyorsa kanattır o oyuncu + olarak Onyekuru gibi bitiriciliği varsa 2. forvet gibi ekstra katkı veriyorsa zaten onun adı Ribery filan oluyor

Ama Onyekuru "kanat" oyuncusunun görevlerini yapmıyor kesinlikle, inan Emre Mor gelirse onun bile takım oyununa katkısı daha fazla olur ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt