Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin tartışmasız en iyi devre arası transferi.
Nagatomo = Çöp
Marcao = Çöp

Müthiş futbol profesörleri

Bu mitroglu sığırı için ne diyorsun?
Eğer bu öküzü alırlarsa ben de cezayı aldım demektir.

Eger gercekten Diagne yi aldilarsa Mitroglou yu almazlar bence. Iki tane benzer tipte adamlar.

Illa ikinci bir forvet alacaklarsa böyle sprinter birini alsinlar mutlaka.

Herkes bizi kazikliyor.

Birileri cikip bayern olduk felan diyor

Dalga mi geciyorsunuz siz.

30 gol atan gomisi 2.5milyona aldik.

Diagne denilen zibidie 10 mil vericegine Balotelliyi getirseydin.
fransa'da 20 gol atan (32 yaşındaydı sanırım aldığımız sene) gomis'i 2,5 bonservise aldık doğru
2,5 imza parası ve yine iyi bir maaş (ne kadar hatirlamiyorum hatırlayan varsa yesillendirsin) ile marsilya ve diger taliplerinin elinden kaptık. Çok sağlam bir sözleşme teklif ettik Gomis'e yani.
****yaşını unutmayalım****
O yıl ki kazancına kıyasla da çok iyi bir ücrete satıldı. Ligue 1'den 2.5a gelip 2 katından fazla bir paraya gitti. Eğer Gomis'in maaşı veya yaşı biraz daha uygun olsa çok daha iyi paralara giderdi 10 civarı.

Diagne eğer makul bir maaşla gelecekse o bonservisi herturlu hem katkısıyla hem de gelecekteki satışıyla çıkartırız. Önemli olan şampiyonluk. Gomis transferiyle bir değil Diagne transferi. Zamanlamalar ve kulübün bulunduğu durum da bir değil kesinlikle.

13 milyon buna verecek para varsa.. Neden başkasını almıyorlar?

Rezillik ya bu beceriksizlik falan değil bilerek yapıyorlar, son gün diagne’ye 15 istediler ama biz galatasaray menfaatlarını düşünüp parayı sokağa atmadık falan diye geçinecekler.

Gomis'in paylaşımından sonra hayırlı olsun demek düşer bizlere. Bu saatten sonra yatacağını düşünmüyorum bu işin.

13m çok para geç potansiyeli olan oyuncu alirdik o paraya bu abdurrahim kasimpasa arasindaki iliskiyi savcilar arastirsin bence

Bi yanım siftil et şampiyonluk daha önemli diyor, diğer yanım ulan o kadar para verilir mi diyor!

Allah belanı versin yönetim

radyospor diego costa yazmış sabah sabah :D :D

Inşallah yararlı olur ama insanın aklında soru işareti kalmıyor değil ödenen para ile ilgili...

Geceden beri pek hareket yok sanırım.
Gomis ne paylaştı Diagne ile ilgili?

bafetimbigomis
I had a great day with my little bro Mbaye
I wish you a good second part of the season. I would like to see you beat my record with the galatasaray jersey...?
Records are made to be beaten
Strength to you ?? Your best scorer gift waiting you

Küçük kardeşim Mbaye ile harika bir gün geçirdim
Size sezonun ikinci bir bölümünü diliyorum. Galatasaray forması ile rekorumu kırdığını görmek isterim ...
Kayıtlar yenilmek için yapılır
Sizlerin gücü ?? En iyi golcü hediyen seni bekliyor

Kesin net konusmamak lazım aslında
Ne olacaģı belli olmaz son dk is yatabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt