Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fulham, Serdar Aziz için 2.4 milyon € teklif etti. Ancak İngiliz kulübünün düşme hattında olmasından dolayı Serdar transferi istemiyor. (Akşam)

yunuslardan birini sattik ama hangisini emin degilim.
Fasli olani dun tribundeydi dimi gecen haftada oynamamisti hafta sonuna oynuyor desek en az 12 gun maca cikmamis olacak. Normalde hafta sonu oynamamis as oyuncu bir sekilde kadroya sokulurdu 5-10 dakikada olsa macada girerdi diye dusunuyorum.
Şu an gitmeye en yakin aday belhanda. Maicon gitse diyelim zaten 2 ay var daha japonyada tranafer sezonu icin oynatip sonrada satabiliriz

Milli takımdaki 1-2 maçı dışında adamı yönetmişliği bile yok. Kamp yapmışlıkları 10 günü geçmez belki.
Bu kanıya nasıl vardın?

Fatih terim profesyonel psikolog değil de ondan
.. zor futbolcular vardır evet .. ama Emre’nin sorunları bana sorarsan çok daha başka .. kafa gitmiş .. bunun futbol ile fln alakası yok

gözünün önündeki belhanda en basit örnek
Takımdaki en lakayıt herif, fakat 10 numaran malesef ki. Ronaldo'nun dirseği, Ramos'un tükürüğü.. Zidane adam edemedi diye değil herhalde?
Takımdaki lider pozisyondaki cogu oyuncunun bu tarz durumları var. Hatırlatırım ki; en son ki olaydan sonra cok net konustu Hoca. Bir daha olmayacak yoksa ..sını keserim gibilerinden. Sonrasındaki hal hareket ve tavırlarındaki inanılmaz değişimi bir tek ben farketmiş olamam herhalde?

Fatih terim profesyonel psikolog değil de ondan
.. zor futbolcular vardır evet .. ama Emre’nin sorunları bana sorarsan çok daha başka .. kafa gitmiş .. bunun futbol ile fln alakası yok
Fatih Terim tabi ki pskolog değil, ama özellikle bizim ülkemizde bunu en başarılı yapan adam bence. Emre çabuk parladı, elinden tutan insanlar belki ütüledi bilemem ama ben bugun terim gözetiminde cok gelişebileceğini dusunuyorum.

Transferin son gününde Transfer sihirbazı Abdürrahim Albayrak Pato yu arayıp kendisine bir kez daha teşekkür edecekmiş ?

Emre Mor yetenekli çocuk. Kafasına vura vura eğitilmesi lazım. Tam Türk zihniyeti. Güzellikle eğitilmesi zor. Avrupalı bu şekilde eğitmez. Baktı olmuyor koyar kıçına tekmeyi. O yüzden fatih Terimi dinler. Bizde aşırılık yapamaz.

Muhasebecileri sevmem nefret ederim ama o para cok ya yaziktir Gunahtir Gerekirse forvet almasinlar bi adama okadar para verilmez

Fatih Terim tabi ki pskolog değil, ama özellikle bizim ülkemizde bunu en başarılı yapan adam bence. Emre çabuk parladı, elinden tutan insanlar belki ütüledi bilemem ama ben bugun terim gözetiminde cok gelişebileceğini dusunuyorum.

Buna zaten katılıyorum .. bu konuyu en iyi hal eden Terim’dir ama Emre’nin ağır sorunları var bu belli olmuyor mu.. öyle futbol oynayıp da zevk alıp da çözülecek sorunlar değil gibi .. adamın surat ifadesi bile “ne yapıyorum burada .. annem babam nerede .. çocukluğumu geri verin “ diye bağırıyor .. birde baş edemezsen takımın kimyası bile bozulabilir .. adama kaç tane şans verildi .. ya adam bildigin Borussia Dortmund u salladı ya :)

-------------Muslera-----------
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
-------Ndiaye--Fernando-----
Feghouli--M.Fernandes--Trezeguet
-------------Diagne-----------

Belhanda ve Maicon son dakikada giderse Diagne+Trezeguet paketi yapılacak bütçe olur. Fernandes de bize gelmek istiyordu sözleşmesi bitiyor. Ligin zaten içinden geçer bu kadro da uefa avrupa liginde de başarı gelir.

Takımdaki en lakayıt herif, fakat 10 numaran malesef ki. Ronaldo'nun dirseği, Ramos'un tükürüğü.. Zidane adam edemedi diye değil herhalde?
Takımdaki lider pozisyondaki cogu oyuncunun bu tarz durumları var. Hatırlatırım ki; en son ki olaydan sonra cok net konustu Hoca. Bir daha olmayacak yoksa ..sını keserim gibilerinden. Sonrasındaki hal hareket ve tavırlarındaki inanılmaz değişimi bir tek ben farketmiş olamam herhalde?
meloyu da adam edemedi
ardayı da adam edemedi
ftye bu şekilde skiller yüklemeyi bırakın bence kendiniz zora sokuyorsunuz adamı
emre mor balotelli vs bunlar iflah olacak topçular değil ne ft ne başkası adam edemez bu tipleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt