Cemal Atalay
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2018
- 3.194
- 1.198
- 698
Fulham, Serdar Aziz için 2.4 milyon € teklif etti. Ancak İngiliz kulübünün düşme hattında olmasından dolayı Serdar transferi istemiyor. (Akşam)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gözünün önündeki belhanda en basit örnekBugüne kadar gördüğün örneği rica edeyim.
Milli takımdaki 1-2 maçı dışında adamı yönetmişliği bile yok. Kamp yapmışlıkları 10 günü geçmez belki.
Bu kanıya nasıl vardın?
bizim gibi 15 milyon transfer butcesi olup 5 mevkide eksigi olan takım kimseye tek kalemde 13 milyon veremez.
Takımdaki en lakayıt herif, fakat 10 numaran malesef ki. Ronaldo'nun dirseği, Ramos'un tükürüğü.. Zidane adam edemedi diye değil herhalde?gözünün önündeki belhanda en basit örnek
Fatih terim profesyonel psikolog değil de ondan
.. zor futbolcular vardır evet .. ama Emre’nin sorunları bana sorarsan çok daha başka .. kafa gitmiş .. bunun futbol ile fln alakası yok
Transferde Abdürrahim Albayrak etkisi . Önemli olan da bu . Transfer gerçekleşmiyorsa teşekkür edip gönül alabilirsin ?Dur len biz teşekkür ederiz
Fatih Terim tabi ki pskolog değil, ama özellikle bizim ülkemizde bunu en başarılı yapan adam bence. Emre çabuk parladı, elinden tutan insanlar belki ütüledi bilemem ama ben bugun terim gözetiminde cok gelişebileceğini dusunuyorum.Fatih terim profesyonel psikolog değil de ondan
.. zor futbolcular vardır evet .. ama Emre’nin sorunları bana sorarsan çok daha başka .. kafa gitmiş .. bunun futbol ile fln alakası yok
keşke alabilseydik ençok istediğim oyuncuydu komple bir forvet sol ayaklı hızlı driplingçi yerden havadan etkili inşallah pişman olmayız bunun yerine diagneyi aldığımız içinZe Luis: "Galatasaray'a teşekkür ederim ama Spartak Moskova'da kalacağım."
ben de çok beğenmiştim . Keske o gelseydikeşke alabilseydik ençok istediğim oyuncuydu komple bir forvet sol ayaklı hızlı driplingçi yerden havadan etkili inşallah pişman olmayız bunun yerine diagneyi aldığımız için
Kaynaksız haber ban sebebiTransferin son gününde Transfer sihirbazı Abdürrahim Albayrak Pato yu arayıp kendisine bir kez daha teşekkür edecekmiş![]()
Fatih Terim tabi ki pskolog değil, ama özellikle bizim ülkemizde bunu en başarılı yapan adam bence. Emre çabuk parladı, elinden tutan insanlar belki ütüledi bilemem ama ben bugun terim gözetiminde cok gelişebileceğini dusunuyorum.
meloyu da adam edemediTakımdaki en lakayıt herif, fakat 10 numaran malesef ki. Ronaldo'nun dirseği, Ramos'un tükürüğü.. Zidane adam edemedi diye değil herhalde?
Takımdaki lider pozisyondaki cogu oyuncunun bu tarz durumları var. Hatırlatırım ki; en son ki olaydan sonra cok net konustu Hoca. Bir daha olmayacak yoksa ..sını keserim gibilerinden. Sonrasındaki hal hareket ve tavırlarındaki inanılmaz değişimi bir tek ben farketmiş olamam herhalde?
ben de çok beğenmiştim . Keske o gelseydi