Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'nin yıllık ücreti inşallah yüksek değildir. 1.5 milyon euro yıllık ücret yeterli bonservisi zaten yüksek. Kasımpaşa da en fazla 500 bin euro alıyordur.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 milyon euro aliyor Kasimpasa da.

Bizimkiler de 2.2 milyon euro verir bence.

Mitroğlu+Luyindama

Bu ikisi alınsın. Kalan parayla da futbolcuların ödemeleri zamanında yapılsın şampiyonuz.

Forvette Sinan-Mitroğlu yeter

13 milyon'a Diagne istemiyorum ben

Kardeşim Renktaş’ın anlamıyormusubuz mitroglu kiralık gelecek sene sonu o 15 milyonluk bütçe sıfırlancak mitroglu gittiği zaman forvetimiz kalmıycak sayacak oyuncuda olmayınca kimi alıcaz biz

Ligin ilkyarısında 20 gol atan adama 1.5'a oyna aslanım diyebilir misin cidden? Eren bile senelerdir 2 alırken :(
Ona bakarsan Tarık 1.6 milyon euro alırken Linnes 950 bin euro alıyor. Serdar 2 milyon euro alırken Marcao 800 bin euro alıyor. Artık yıllık ücret konusunda doğru hareket etmemiz gerek.

serdar kesin gidecektir bana göre.
takımda kalıyorum demesinden sonra hoca tarafından hiç bir açıklama yapılmadı affedilmesi yönünde.
kendisi de kalmak istemez artık.

Son dakika Alan ve Tetteh ı alıyormuşuz . Kasımpaşa ne gıcık olur bize

Ona bakarsan Tarık 1.6 milyon euro alırken Linnes 950 bin euro alıyor. Serdar 2 milyon euro alırken Marcao 800 bin euro alıyor. Artık yıllık ücret konusunda doğru hareket etmemiz gerek.

işte yanlış hepsi yanlış.

diagne'nin goller ya penalti yada alti pas uzerinde bos kaleye. buyuk takimda is yapmasi cok zor. buyuk kazik yiyecegiz. insallah yatar bu is.

Serdar için alper valbuena veya soldado teklif etseler fikriniz ne olur

Diagne ile birlikte Doukara da gelsin yeni bir Andy Cole - Dwight Yorke ikilisi izlemiş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt