Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rezillikdir diagne transferine alkış tutan taraftarı kınıyorum.Galatasaray soyuluyor,milyar dolarlık riva ve florya peşkeşi yetmedi herhalde Galatasaray peşkeş çekiliyor.büyük soygun var,büyük rezalet var.
Soygunsa sougun rezaletse rezalet renktaş napalım artık sağlığımızı mı kaybedelim yav biz de çıldırdık artık.

DA46ECB3-CDD2-45DA-9D59-F37A6636B3AA.webp

Asalete bak

Renkdaşlar twitter'a erişemiyorum 10 dk dır. Sizde de benzer durum var mı?

NOT: DNS ya da VPN kullanmıyorum. Her şey varsayılan. ISP: TTNET

Yalnız Marcao-Luyindama ikilisinin karşısına çıkmak istemem forvet olsam. Drogba falan anca üstünden gelir bunların,bizim ligde acayip sindirirler adamları.

Şaka bir yana önce Marcao, sonra Semih, şimdi de Luyindama. 3 adet stoper aldık.

Ama hala asıl gerekli olan, yani FORVET alamadık anasını satayım ya!!!

Luyindama - Marcao

Feghouli - ndiaye - fernando - onyekuru

Diagne

Iste süper lig 2018 - 2019 sampiyon kadrosu

Beyler üzülerek tekrar belirtiyorum ki Maicon için 6 m gibi rakamlara lütfen itibar etmeyiniz.

Bonservisi yüksek, yıllık kazancı nispeten düşük oyuncu tercihini anlıyorum; kadronun maaş skalasını düşürmeden bu borç-FFP sarmalından sıyrılmak mümkün değil; hep bonservisi düşük, 32+ oyuncular almakla da istikrar sağlanamıyor, en yakın örneği BJK ın şu anki durumu...

Ancak her şeyin de bir limiti var ve olmalı. Diagne için 2 milyonu filan bonus olmak üzere 10 milyon verilmeli en fazla ki o da yine son günlere kalındığı için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt