Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TR'nin Bayern Münih'i olduk bazıları hala maliyet hesaplıyor.

DyJRn8rXcAEOnDU.jpg

DyJRn8wWkAAa7t2.jpg

Biraz fantazi yapacam

Elimizde 16 bütçe kaldı marcaodan sonra

Maicon =5-6
Serdar=3-4

etti mi 25

Diagne +Trezeguet =16 + eren+ömer

Luyindama 9 Mitroğlu beleş

Uefaya isim bildiremezdik ama 2-3 sene bu ligin anasını ağlatırdık..

Muslera
Mariano - Linnes
Luyindama - Marcao - Semih - Gökay
Nagatomo - Emre
Fernando - Donk - Ndiaye - Celil
Belhanda - Emre.A
Feghouli - Sinan
Onyekuru - Yunus
Diagne - Mitroglou

Aman Allahım Brezilya mı ?

ona bakarsan geçen sene de interliler yuto gittiği için bayram ediyordu. Bazı oyuncular bizde tutmaz ama başka yerde tutar. Bizimkiler Alex Telles'i de beğenmiyordu hatta çoğu kişi Carole daha iyi bile diyordu. Adam Porto'da neler neler yapıyor..
Kesin olarak geldi gibi artık,inşallah bizde benfica günlerine döner ancak yinede diagne varken yedek olarak düşünülen bir adama verilen maaş çok fazla.

Seten de, Naci de, Volkan Kılıç da, FutbolArena da bilmem ne de Mitroğlu'nu daha şimdi yazdı. Renktaşların içi rahat olsun diye önce Serdar Aziz mevzusunda Fener'e kesin olarak vermediğimizi yazdım burada tüm basın Fener'e gitti derken hem de bedeveye. Sonra da 3 transferi kesin bilgi olarak yazdım. Hatta Yunus'un gideceği bile hiçbir yerde yokken yazdım. Ne mutlu ki sucukçu moderatörler hariç düzgün insanlarla da tanışıp özel mesaj yoluyla çok güzel mesajlar aldım, saygı gösteren herkese çok teşekkür ederim.
kardeş gavura kızıp oruç bozulmaz. Senin değerini bilen çok kişiyiz. Sakın forumu bırakma senin sayende rahat uyku uyudum dün gece

hilmi öksüz : Galatasarayın diagneyi alacak parası yok

GALATASARAY : $$$$$$$$$$$$

Bu kadar delikanlı konuşuyorsun ya
Gram yüreğin varsa yüz yüze dersin bunları

Ama nerde :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boş yapma sucux. Yüzyüze de derim hiç sıkıntı yok. Gerçi böyle yazmana şaşırmadımda neyse hadi :D

Delikanlılıkla alakası yok, hadsiz bir şekilde konuşuyorsun. Kendi iyi niyetiyle konuşmaların içeriğini modlara atıyor kanıt için. Kaynağı da sağlam. Yok foruma bir daha erişemezsin vs sen hayırdır? Sahibi misin buranın? Gerçi zihniyet belli, bu şekilde laflara şaşmamak gerek.

Sen bunu duyum vermeyen herhangi bine de yazsan aynısını derdim merak etme. Yüzüne de derim onda da bir sıkıntım yok madem bu kadar çok istiyorsun.

Dün de söyledim; Diagne, Luyindama ve Mitroğlu bitti. Emre Mor için yönetim ve Fatih hoca toplantı yapıyor. Hoca okeylerse yönetim getirecek. Yunus 3.5 m euro Anderlecht'e gitti, Maicon 2.5 m euroya gitti. 6 yazan arkadaşlar çok sağlam sıkıyor maalesef ama bu devirde Maicon'a 6 verecek takım da imkansız yani akıl var mantık var.
Cagnenin bonservisi ne kadar rengdas?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt