- 18 Mayıs 2011
- 53.156
- 57.046
- 4.613
HADI LAAAAAAAAAAAA GERIM GERIM GERILDIMMMM NERDE BU GAP
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar gitmezse art niyetin olduğu kesinleşir.Derbide bunları parçalamıyo muydu?Ne kümede kalma sevdasıymış arkadaş..Denklem:
Serdar yurtdışı tekliflerini reddediyor.
Serdar İstanbul'da kalmak istiyor.
Yönetim kümede kalma mücadelesi veren rakibimize bu mücadelesinde destek olmak istemiyor.
Kasımpaşa Diagne'den iyi para kazandı.
Soru: Serdar Paşa'ya gidecek mi?
Serdar alacaklarini silsin fener de alt yapidan Omer Beyaz'i versin anlasalim.Fener'i öperek göndeririz gönderirsek. Fener'e kümede kalma mücadelesinde destek olunmaz. Paşa'nın hocası Dürülülülü hocam çok istiyor Aziz'i
Benim art niyetim mi, anlamadım?Serdar gitmezse art niyetin olduğu kesinleşir.Derbide bunları parçalamıyo muydu?Ne kümede kalma sevdasıymış arkadaş..
14 milyon euro + Eren + Serdar = Diagne + Trezeguet diyolar sosyal medyada..Lan başkan kafayı yedi klübün anahtarını vermesin.
ucurmakla yetinmem patlatirim seni, kes simdi ve adam gibi nöbetini tut
serdarinBenim art niyetim mi, anlamadım?
uçıurmakla yetinmeyip patlat beni musapucurmakla yetinmem patlatirim seni, kes simdi ve adam gibi nöbetini tut
Başka tıkırtı var mı üstat ?Benim art niyetim mi, anlamadım?
hadi be kocum hadi. Bos yapma adam ol.uçıurmakla yetinmeyip patlat beni musap
az laf çok icraat
Mitroya herkes dun sovuyordu bugun ne değisti ? Elestirmek icin degil Meraktan soruyorum kendisini izlemedim hiç isim olarak taniyorum .
Ne senin renktaşım.Serdar'ı diyorum.Fulham'ı falan reddetti.Şimdi Kasımpaşayı'da redderse art niyet aranır.Benim art niyetim mi, anlamadım?
Yunus gitti 3.5 dedi haber yokken,yönetimden bilgi alıyor ben gördüm.Bu arada Özgür Ayten adlı arkadaşa intiba edilmesinin nedeni nedir? Somut bir faydası mi oldu ki yoksa gündemdeki isimleri gelecek deyip gelmediginde yönetime topu atacak duyumculardan kendisini ayıran nokta nedir? Ben ne kaçırdım?