- 30 Ağustos 2009
- 30.182
- 20.115
- 2.593
Maicon'un gitmesi için vakit bol. Japonya da yarın kapanmıyor transfer dönemi. Önemli olan biz alacaklarımızı yetiştirelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şenol yeterince şans verdi tolgaya.bjkliler cogu maç sövdü.tolgay da disiplinsiz davrandı ve olan olduBence tolgayi senol kullanamadi. Kaliteli bir kumaş. Bakalim gorecez.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kocum benim begeni manyagi yapacam seniBeyler daha kap gelecek bu gece, ben hava almaya kaçıyorum; herkese iyi nöbetler
h.o.Dzeko kırmızı dk 71
Maicon şu saatlerde yola çıkmamışsa transfer yatar diye düşünüyorum.
Maicon'un gitmesi için vakit bol. Japonya da yarın kapanmıyor transfer dönemi. Önemli olan biz alacaklarımızı yetiştirelim.
O iş tff yi aşar hocam.Türkiye’yi her alanda Katar’lılar finanse ediyor.Onlar emreder malum zat onaylar.bu tff den hersey beklenir renkdas .
gider eninde sonundaBu herifin yüzünden hep son gün zorluk çekiyoruz. Yıllık 5 milyon istemiş Japon kulübünden diyorlar.
Atıyorum mesela luyindama'yi alsak yarın ffp olarak - 'ye düşsek maicon'un 1 şubattan sonra ayrılışı sıkıntı çıkarır mı
bunu yapabiliriz.çinde ya da japonyada transfer dönemi sürüyo sanırımAtıyorum mesela luyindama'yi alsak yarın ffp olarak - 'ye düşsek maicon'un 1 şubattan sonra ayrılışı sıkıntı çıkarır mı