Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korkunc bir ihanet korkunc fiyasko diagne serdar mitroglu meseleleri hepsi işbilmezlik,klübü zarara uğratma ,klübü batırma .... zavallı Galatasaray oyuncak olmuş işbilmezlerin elindeççç

32a365e416069532e7d42754763f86ee.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam zaten zenci bir de gri pijama giydirmisler,bir mesaj verilmeye çalışılmış belli.

Gomis bu konuda gerçekten örnek alınacak oyuncuydu. Ne olursa olsun orda resmi bir durum var ve sen işin gereği bir kulüple anlaşmak için başkan, yöneticilerin olduğu yere gidiyorsun ve üzerinde eşofman takımı var. Yani ne bileyim biraz saygısızlık ve ciddiyetsizlik gibi geliyor bana. Görüntü de çok hoş durmuyor.

En azından Eren feshedilmemeli. Kariyeri olan bir oyuncu, görece iyi bir fiyata elden çıkarılabilir.

Onun da çok alacağı varsa o da bedava gidebilir.

Teklif gelse geçmişe dönük alacaklarını isteyecek ama veremeyeceğiz muhtemelen. Hatta Eren'in alacağı teklifin de miktarının düşük olacağını düşünürsek eğer içerdeki alacağı fazla ise ve bonservis onu karşılamazsa serbest bırakmak daha mantıklı. :red:

30.01.2019 TARİHİNİ unutmayacağım,bugün Galatasarayın korkunç zararlara uğratıldığı,paralarının peşkeş çekildiği yüz karası bir gün olarak tarihe geçecekdir...

Diagne icin verilen paralar akil almaz gercekten :D

Birde büyük is yapmis gibi siritiyor yönetimdeki embesiller

Yemin ederim serdara gram üzulduysem sadecevuzuldugum şey yalan atmaları borcumuz yok vs. Yoksa serdar maicon tandeminde hep tedirgindim öyle mac izliyorduk luyindama gelsin vallahi forvet transferinden daha mutlu olurum.

Doğru,atlamisim.Sanki Maicon yine yetismeyecek hissi var, Serdar in gitmesi maaş yükü açısından önemli.Artik transfer anlayışını değiştirmek gerekiyor, yüksek bonservis-dusuk maaş.oyuncu elde patlamaz o zaman.
valla inşallah Maicon gider de Luyindama yi alırız . Ben de dört gözle bekliyorum

Ulan bari serdarın alacaklarını ödeyip o parayı bonservisini almak için geri ödettirseydiniz.ffp de 2.4 artıya geçerdik

Belçikadan gelen bilgi: Anderlecht Sportif Direktörü Frank Arnesen, Galatasaraylı Yunus Akgün’den vazgeçtiklerini söyledi. (@albandemir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt