Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA - Galatasaray SK: "Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.300.000 Euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir"

İyi düşünmüşüz bunu ,ffp için 2.3 daha + oldu.

hem alacaklar+hem 2.3 milyon avro iyi oldu sanırım ha

Şimdi +/- 9 milyon EUR bütcemiz mi kaldi (Garyden 7 milyon & Serdardan 2.3)?

serdarın parasını fener öder herhalde,serdar o kadar zengin degilse ahahha

Resmen taraftarın tepkisi yüzünden forvet transferi yapılması beklenmiş. Böyle de sahtekarlar

Mitrogluyu kesin geliyor demi abi valla aklımı yiyecem bu sene ben. Kim geldi kim gitti noldu ne bitti alaşılmıyor bazen. Maicona da 4 vermişler 6 istemişiz Japonlarda para yok sanki alın şunu yada 5 verin anlaşalım.

Serdar bize 2.3m ödeyip alacaklarını mı bıraktı yoksa alacağını verdik o alacağı bize geri mi ödedi? Ben ikincisi olarak anladım.

@Şerafettin Şerifoğlu ne oldu "peskes" mi cekmisiz fenerine 2.3m'ye yoksa opmus muyuz :asd: :asd:

@Özgür Ayten show devam ediyor ilk defa yanlis bilgi geldi ve 2.4m degil 2.3m oldu fesih bedeli

Yonetimi kutlarim muthis sokmusuz bu vasat copu hem de hayvan gibi maasi olan muzmin sakat profesyonellikten nasibini alamamis pelinsuyu 2.3m'ye fenere sokmak cok iyi

Hem alacaklarını bıraktı hem de 2.3m euro mu verdi. Bence öyle bir sey yoktur, alacakları ödenmiş o para geri verilmis gibi ortam yaratılmaya calısılmıs

6 yediğimiz maçta ilk yarım saatte real madridi sahasına hapsetmiştik..Terim sayesinde kaybettik
Terim sayesinde ? Ne yapmıştı hoca ki?

Bizimkiler hücumda beceriksizlik gününde olduğunu hatırlıyorum. Adamlarda kaliteli atakları gününde olup geldikleri tüm ataklarda golü buldu galiba.

Olabilir sonuçta çok daha pahalı kurulu takımlarda fark yedikleri oldu bu Real Madrid'e.

Olum polyanna mısınız alacaklarına karşı fesh ettik işte,önce vermişizdir alacaklarını sonra kasaya girdi yapmışızdır bu kadar basit.

hem alacaklar+hem 2.3 milyon avro iyi oldu sanırım ha

Alacaklar + 2.3m değil, daha çok biz Serdara borçlarımızı ödeyeceğiz 2.3m, O da aynı parayı fesih taszminatı olarak bize ödemiş olacak. FFP için düşünülmüş bir şey inşallah bu konuda sıkıntı çıkmaz ileride.

19-8045-kostas-mitroglou.jpg

19-2970-mbaye-diagne.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt