- 16 Haziran 2010
- 203.629
- 155.624
- 6.838
Beyler sinerji istiyorum! Maicon gidecek, Luyindama gelecek!

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler sinerj istiyorum! Maicon gidecek, Luyindama gelecek!
![]()
FB vermiştir cebinden karşılamaz bu fiyatı.Beyler şimdi serdar alacaklarindan vazgeçti okey, ama bu 2.4 ü kim verdi?
Miroğlu uçaktaymış. Sabaha karşı geliyormuş, fransızlar açıkladıBunlar Diagne ile transferi kapatırlar
Alacaklarina karsilik feshettik yaw kimsenin para verdigi yok. Uefayi kandiriyoruz sadece.Beyler şimdi serdar alacaklarindan vazgeçti okey, ama bu 2.4 ü kim verdi?
Kulup serdara alacaklarini verdi, O da bize geri Verdi. en basinda taraftar yangin cikarmasaydi 500 de fenerden almistik. Su an 2.3 bonservis parasina sattik gibi oldu.Beyler şimdi serdar alacaklarindan vazgeçti okey, ama bu 2.4 ü kim verdi?
FB vermiştir cebinden karşılamaz bu fiyatı.
Kulp uyduruluyor işte.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beyler şimdi serdar alacaklarindan vazgeçti okey, ama bu 2.4 ü kim verdi?
Trezeguet söylentileri doğru mu?Kulup serdara alacaklarini verdi, O da bize geri Verdi. en basinda taraftar yangin cikarmasaydi 500 de fenerden almistik. Su an 2.3 bonservis parasina sattik gibi oldu.
o ucak bize 25 gün gelmedi beklesinler bi 20 günAlan Menajeri: "Oyuncunun kulübüne 3,5 milyon Euro, futbolcuya da 3 milyon Euro verirseniz sabah ilk uçakla İstanbul’a getirebiliriz.”
Fbye herhalde
InsallahBeyler sinerji istiyorum! Maicon gidecek, Luyindama gelecek!
![]()
hamza harbi destekli salladın helal..Biraz kus kudurtayim dedim ortalik sessiz sakinken
Luyindama gelmezse kahrolurum adini ilk ben yazdim
Ozgur Ayten yazmamisti daha ben yazdigimda