Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguet bugun antrama cıkmamıştı ya bize gelecek yada başka biryere dun diagne ile beraber gelecek diyordu trt ve kasımpasada yaprak kımıldasa benim haberim olur diye iddialı bir laf soyledi ve diagne ve trezeguet le gs ilgileniyor dedi insallah oda gelir

yumurtaya can veren Rabbim bize marcao luyindama tandemini izlemeyi nasıp eyle

ohaaa bjk kagawayı habriden alıyo.haber 1903 haber girmiş ,an mesleesi diye

@galatatransfer: Luyindama için konuşulan, imza aşamasına kadar gelindiği söylenen ücretler;

Bonservis : 4.5 milyon euro
Yıllık ücret : 1.8 milyon euro

İki konuda net değilim.. Sonraki satıştan pay maddesi ve teklifin 5.5 olabilme ihtimali. Yıllık ücret doğru.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sıradaki...

665x100075.jpg

kagawanın son hali nasıldı bilenler bilgilendirse?

Setenin bombasi bizle alakali degildir. KAc tane kap geldi su ana kadar bizde? Bana sabah cogul bir sekilde aksam kaplari iyi takip et mesaji geldi. Cogul geldigi icin ve videoda gece yarisi yazdigi icin daha gelecegini dusunuyorum
Rengim fernandesde durum ne acaba?

Fener'in de FFP problemi var

Buyuk baskan A. KOC atti pamuk elini cebine cikardi schakadanak 2.3m'yi basti trinkkk serdarin hesabina serdar da trinkkk bizim hesaba basti olay budur

Deyıldır!:cool:...Ali Koç Serdar' ın hesabına yatırdıysa bile Serdar' ın bize bir şey ödediği yok, adam kendisinin ve menajerinin bizden alacağına karşılık olarak feshetti sözleşmeyi. Aynı şey değil. Senin dediğin, hem alacağından vazgeçmiş, üste de para vermiş gibi anlaşılır. Keşke öyle olsaydı...

Seten+ yagiz da girdiler alani.... te Allahim

Beşiktaş niye transfer yapıyor anasını satayım boşa para harcıyor gerizekalılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt