Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brumanın satışında olan özel maç bonusu ffpye dahil edilemiyor mu?

B
Setenin bombasi bizle alakali degildir. KAc tane kap geldi su ana kadar bizde? Bana sabah cogul bir sekilde aksam kaplari iyi takip et mesaji geldi. Cogul geldigi icin ve videoda gece yarisi yazdigi icin daha gelecegini dusunuyorum
bugun daha ne gelebilir ki

Luyindamayı alalım Maiconun lisansını iptal edelim ulan

Setenin bombasi bizle alakali degildir. KAc tane kap geldi su ana kadar bizde? Bana sabah cogul bir sekilde aksam kaplari iyi takip et mesaji geldi. Cogul geldigi icin ve videoda gece yarisi yazdigi icin daha gelecegini dusunuyorum

Hocam bahsettiğin kaplardan biri Serdar KAP’ı olmasın. Dalga geçmek için söylemiyorum. Yani sana söylenen bilgiye göre birden fazla transfer kapı mı var dendi yoksa toplam kap mı? Eğer öyleyse iki kap geldi işte biri Diagne biri Serdar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maicon hırbosu gitmiyorsa yine de Luyindima'yı alalım. Gerekirse sene sonuna kadar orada oynasın. Yazın birini yollarız elbet. Veya Maicon'un lisansını çıkarmayız.
O parayı kullanmak lazım sıfırlanacak çünkü bildiğiniz gibi.

Trezeguetyi soran arkadaslara toplu cevap yazayim. Tek cevap alamadigim konu bu, sorularimi hep pas gecti benim kaynak. Ama bir kez bile isim vermedi. Ben yabanci siniri + butceden oturu olmaz diyorum ama serdardan gelen para, maicon-yunustan gelen ve kongolu stopere giden parayla elimizde bir para kalacak. Bence purplea opsiyonlu yatirabilirler o parayi. (Sifir duyum, mantik yurutme)

Fb çalım atacağım diye aldığı hiçbir oyuncudan faydalanamadı.Küme düşecek takıma gidecek kadar ıq su düşükse Alan zaten iyi bir tercih değil demektir.

Hic olmazsa Donk’un Sözlesmesi fesh edelim, Lamundiya’yi alalim

Bjk kagawayi sezon sonuna kadar kiralayip hazirlasin begenirsek sezon sonunda biz aliriz.

yav su ndiaye ile onyekurunun kira anlasmalarini 1 yil daha uzatsak sevinirim sanirim. bu ikisinden daha iyi oyuncular alabilecegimizi sanmiyorum. yaz dönemi kimi satip büyük kaynak yaratacagiz ki? simdiden halletmek lazim. en kötü maicon gitmiyorsa luyindamayi transfer edip standarta geri kiralayalim. bu sene cikan para, seneye gelen topcu. italyanlar cok yapiyor bunu.

Stoke bu sene premier lige çıkamayacak büyük ihtimal yine kiralarız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt