Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Japon bi kere iyi çalışıyodur fittirkagawanın son hali nasıldı bilenler bilgilendirse?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Japon bi kere iyi çalışıyodur fittirkagawanın son hali nasıldı bilenler bilgilendirse?
bugun daha ne gelebilir kiSetenin bombasi bizle alakali degildir. KAc tane kap geldi su ana kadar bizde? Bana sabah cogul bir sekilde aksam kaplari iyi takip et mesaji geldi. Cogul geldigi icin ve videoda gece yarisi yazdigi icin daha gelecegini dusunuyorum
Setenin bombasi bizle alakali degildir. KAc tane kap geldi su ana kadar bizde? Bana sabah cogul bir sekilde aksam kaplari iyi takip et mesaji geldi. Cogul geldigi icin ve videoda gece yarisi yazdigi icin daha gelecegini dusunuyorum
llajicden daha kötükagawanın son hali nasıldı bilenler bilgilendirse?
Hocam trezeguet konusu geçti mi hiç?Setenin bombasi bizle alakali degildir. KAc tane kap geldi su ana kadar bizde? Bana sabah cogul bir sekilde aksam kaplari iyi takip et mesaji geldi. Cogul geldigi icin ve videoda gece yarisi yazdigi icin daha gelecegini dusunuyorum
4.lige kadar düşmüşllajicden daha kötü
fark yaratmazkagawanın son hali nasıldı bilenler bilgilendirse?
trezget haberini kim dedi abi
2 yıl sonra.Sezon başı yeni sözleşme imzaladı.Donk un sözleşme ne zaman bitiyor?
yav su ndiaye ile onyekurunun kira anlasmalarini 1 yil daha uzatsak sevinirim sanirim. bu ikisinden daha iyi oyuncular alabilecegimizi sanmiyorum. yaz dönemi kimi satip büyük kaynak yaratacagiz ki? simdiden halletmek lazim. en kötü maicon gitmiyorsa luyindamayi transfer edip standarta geri kiralayalim. bu sene cikan para, seneye gelen topcu. italyanlar cok yapiyor bunu.