Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Alan işini bozan o şerefsiz menajeri birdaha kulubün kapısından sokmasınlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon para pazarlıgındaymış galiba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet baya düşmüş gözdenMilli takımda niye yok?
Ahmet buluta komisyonu el altından atmıştır yine1.6 bonservis bedavaya almislar resmen kagawayi
1.8 milyon avro bizden alacağı vardı onu kendisine ödedik + 500 bin avro el altından fb ödeme yaptı. Bu şekilde 2.3m + şekilde ffp de gelir yaratıldı. Yani fenerbahçe 500 bin avro ödeme yapmış oldu. Ne olursa olsun hiç para alınmasa da bizi ilgilendiren bu değil aslında, bizi ilgilendiren Fatih hocanın istemediği yönetime danışmadan kadro dışı bıraktığı bir oyuncuyu biz alacaklarını karşılık gönderince suçlu neden yönetim oluyor? Bunu anlamak zor piyasasını öldüren hocadır.muhtemelen fenerin serdar azize el altindan ödedigi 2.3 milyon euro dolayli yoldan yani serdar üzerinden bizim kasaya girdi. fenerle ortada bir anlasma yokken aslinda fenere satip kaynak yarattik. 1.5 yil daha kontrati olan müzmin sakat ve fatih hocanin üstünü cizdigi topcudan para kazanmis olduk diye anladim ben
son durumunu bilmiyordumki .ama almanya 4.ligine kadar düşmüş o ne öyle.neden kötü kagan kagawaulan sergen![]()
10dkda piyasayi canlandiridn
Dun gece olmamismiydi diagne olaylari. Bugun daha da kap gelmezVideo gece yarısı transferi dedi. 00.00 mı oluyor ?
Luyindama ne yapmista 1,8 milyon alacakmis? Adam 2 sene önce daha kongo liginde top kosturuyormus ve Liege de anca 200-300 bin falan net aliyordur.

Attığı gol kadar, kolu var diyorlar kankAziz başgan olsaydı bu tür kazıkları bize yedirmez kendisi alırdı hemen.
Maalesef Diagne (bonservis) olarak kol gibi girecek.
Kasımpaşa iyi tokatladı diyebiliriz.
13 milyon avrolar konuşuluyor
Yok öyle bisey yaYazılanlar doğruysa Serdar Aziz'in fesih hamlesinden 4.1 m euro gelir elde ettik.
Ya biraz sabır lütfen. Adam yeni gelmiş. Pat diye 20 yılık Aziz katkısını yakalaması imkansız yani.
Ama güzel ve emin adımlarla rekoru kıracak galiba katkı verme konusunda.
ne olur ki 17.likten 14.lüğe gelirler hahahahabizim 1 ayda alamadıgımız alan ı fener 1 gecede alırsa izleyin ozaman