Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne için bu bütçelere çıkabildiysek Alan’ı da taraftar bu kadar çok istiyorken çok rahat alırdık.Bence başka bir iş var.Alan-Diagne çok iyi ikili olurdu bitiremediler şu transferi.
Belhanda şu an kagawadan çok çok önde bir oyuncu. Eski hallerine bakarak oyuncu kıyası yapmak doğru değil.Belhandayı 8'e satıp Kagawayı 2 milyona almak vardı. Muazzam olurdu
emre morla ilgili duyum yok mu yani senin fikirlerin mi sadece??Trezeguetyi soran arkadaslara toplu cevap yazayim. Tek cevap alamadigim konu bu, sorularimi hep pas gecti benim kaynak. Ama bir kez bile isim vermedi. Ben yabanci siniri + butceden oturu olmaz diyorum ama serdardan gelen para, maicon-yunustan gelen ve kongolu stopere giden parayla elimizde bir para kalacak. Bence purplea opsiyonlu yatirabilirler o parayi. (Sifir duyum, mantik yurutme)
Kagawa bitik,eser yok eski halinden milli takima bile alinmamis,çıkış yaptigi takimda bile yeniden tutunamadıBelhandayı 8'e satıp Kagawayı 2 milyona almak vardı. Muazzam olurdu